Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Sleutelkasten gezocht?

Bent u op zoek naar sleutelkasten? Bij een sleutelkast is van belang dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit. Zo voorkomt u eventuele problemen en daarnaast wilt u uiteraard waar voor uw geld. Herkent u ook weleens de situatie dat u niet meer zo goed weet waar u bepaalde sleutels heeft laten liggen? De oplossing hiervoor is een sleutelkast! Sleutelkasten zijn erg handig om uw sleutels in op te bergen. Het maakt niet uit of dit om één sleutel of meerdere sleutels gaat: er is van alles mogelijk bij Kaptino!

Sleutelkasten - berging

Van hoog naar laag sorteren

   

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

26 artikel(en)

Sleutelkasten bij Kaptino

Wilt u sleutelkasten aanschaffen bij Kaptino? Bij ons kunt u rekenen op jarenlange ervaring. Kaptino is een familiebedrijf en bestaat al sinds 1950. Wij kunnen u dus altijd het juiste advies geven, ongeacht waar u naar op zoek bent. Dit geldt niet alleen voor sleutelkasten, maar bijvoorbeeld ook voor bureaustoelen. Wanneer u niet zo goed weet welke bureaustoel geschikt is voor uw houding en bijvoorbeeld voor het aantal uren dat u op deze stoel zit, is het belangrijk om een advies te krijgen van een expert. Wij adviseren u graag, zodat u tevreden kunt zijn over uw aankoop! Bij Kaptino kunt u niet alleen voor sleutelkasten terecht, maar ook voor:


De keuze in sleutelkasten

Er is ontzettend veel keuze op het gebied van sleutelkasten. Zo zijn er veel diverse modellen: verschillend in grootte en ontwerpen. Het is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en van waar u naar op zoek bent. Door het gebruiken van een sleutelkast weet u in ieder geval zeker dat u uw sleutels goed kunt opbergen. Bij Kaptino bieden we u een ruim aanbod, maar ook de juiste service. Indien u er niet helemaal uitkomt, dan helpen wij u maar al te graag!

Meer informatie over sleutelkasten?

Indien u meer informatie wilt over sleutelkasten kunt u altijd bij ons terecht. Neem gerust contact op door te bellen naar +31 (0)23 - 532 69 66 of door te mailen naar info@kaptino.nl. Daarnaast vindt u in onze webshop alle sleutelkasten. Zo kunt u gemakkelijk uw sleutelkast bestellen en voordat u het weet heeft u uw bestelling huis! Wilt u geen sleutelkast, maar bijvoorbeeld een bureaustoel bestellen? Ook dat is mogelijk! Bij ons vindt u altijd de juiste stoel voor uw zithouding.