Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Merk

Kleur

Toon meer

Toon minder

Brandwerendheid

Normering inbraak

Slot

Type afstort

Gewicht

Archiefkasten

De Raat kluizen

Op zoek naar een De Raat kluis? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw nieuwe De Raat kluis veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem. Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

Nieuw bij Kaptino, De Raat Global collectie.

64 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

De Raat kluizen

Het kiezen van een kluis lijkt gemakkelijk, maar is toch complexer dan de meeste mensen denken.

Voor de juiste kluis, kunt u het beste een bezoek brengen aan onze showroom in Haarlem. Hier wordt u door deskundige medewerkers die alle mogelijkheden van onze kluizen aan den lijve laten ondervinden.

De Raat Global collectie

Nieuw in Nederland is de Global collectie van De Raat. Deze collectie is de opvolger van de succesvolle PT/ET serie. Ruim 30 jaar een bestseller in de kluizen markt.

De Global beschermt waardevolle spullen tegen inbraak en is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. De solide rechthoekige stalen schoten bieden een extra bescherming tegen inbraak.

De Raat kluizen bekijken

Ons aanbod van kluizen is zeer divers, met meer dan 50 De Raart artikelen in onze webshop vindt u altijd een passende kluis.

Het aanbod aan kluizen verschilt daarnaast in formaat, materiaal, kleur en prijs. Ziet u door het grote aanbod het bos niet meer? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord!

Voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker hebben wij voor elk budget een geschikte kluis.