Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Merk

Keuze stoffering

Normering

Hoofdsteun

Be By Beta kantoorstoelen

Op zoek naar een Be By Beta kantoorstoel? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw nieuwe Be By Beta kantoorstoel veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem! Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

14 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Be By Beta kiezen

Op zoek naar een milieuvriendelijke kantoorstoel die voldoet aan alle ARBO keurmerken? Kies dan voor de kantoorstoelen van Be By Beta, 100% Nederlandse stoelen.

Keurmerken Be By Beta kantoorstoelen

De kantoorstoelen van Be By Beta beschikken over het NEN EN 1335 keurmerk. De NEN normering betekent dat de Be By Beta bureaustoelen voldoen aan de eisen van een goed product. Het NEN EN 1335 keurmerk geeft daarnaast aan dat de bureaustoelen ARBO technisch zijn gekeurd, wel zo prettig!

Kwaliteit Be By Beta kantoorstoelen

De bureaustoelen van Be By Beta worden voor 100% gemaakt in Nederland, om precies te zijn in Breda! Het proces van de stoelen is volledig gericht om duurzaamheid en hierin hebben ze al meer dan 50 jaar ervaring. Hierdoor zijn de stoelen van Be By Beta een milieuvriendelijk optie voor het kantoor. Aan het einde van het gebruik kunnen de stoelen volledig gerecycled worden. Dit betekent niet dat er wordt ingeleverd op kwaliteit, de stoelen krijgen standaard 5 jaar garantie!

Uitgebreid assortiment

Ontdek het kleurrijke en uitgebreide assortiment kantoorstoelen van Be By Beta. Naast de veel gekozen kleur zwart zijn er ook kleurrijke opties. De stoelen zijn onderverdeeld in de modellen, Be Noble, Be Sure, Be Fine en Be proud!

Kortom, de Be By Beta is echte Nederlandse, duurzame, kantoorstoel! Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Haarlem! Wij staan u graag te woord.