Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Gecertificeerde kluizen

Prijs

tot

Slot

Verzekerde waarde

Normering inbraak

Brandwerendheid

Merk

Gewicht

Kleur

Gecertificeerde kluizen van Kaptino

Op zoek naar een gecertificeerde kluis? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw gecertificeerde kluis veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem. Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

104 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Waarom kiezen voor de kluizen van Kaptino?

Onze uitgebreide selectie kluizen biedt u betrouwbare beveiliging. Elk model is ontworpen en getest om de hoogste veiligheidsnormen te overtreffen. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde vergrendelingsmechanismen kunt u gerust zijn dat uw kostbaarheden veilig zijn opgeborgen.

Onze kluizen zijn grondig gekeurd en gecertificeerd door erkende instanties. Zo bent u verzekerd van gecertificeerde bescherming. Kaptino biedt verschillende kluizen in diverse formaten, stijlen en functionaliteiten voor zowel thuisgebruik als zakelijke doeleinden. Ze voldoen aan al uw specifieke behoeften.

Wat is een gecertificeerde kluis?

Gecertificeerde kluizen zijn kluizen die onafhankelijk getest zijn volgens de Europese normen. Kluizen zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen bepaalde aanvallen. Kluizen die gecertificeerd zijn bieden gegarandeerd weerstand tegen aanvallen. Het certificaat wordt uitgedeeld door het ECB-S testinstituut en het merk is terug te vinden aan de binnenkant van de kluis. Op basis van dit certificaat wordt de waardeberging bepaald. Ook wel genoemd de verzekerde waarde. Hoe hoger de waardeberging, hoe robuuster de kluis.

Gecertificeerde Bescherming

Bij Kaptino hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid van uw bezittingen. Daarom worden al onze kluizen grondig gekeurd en gecertificeerd door erkende instanties. Je kunt erop vertrouwen dat onze kluizen voldoen aan de strengste normen voor veiligheid en beveiliging.

Zijn inbraakwerende kluizen ook geschikt voor particulier gebruik?

Als u op zoek bent naar een kluis voor uw huis, dan is Kaptino de perfecte keuze. Alle kluizen bij kaptino zijn geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik en de verzending is altijd gratis. In het algemeen kunt u onderscheiden welke kluizen het beste geschikt zijn voor persoonlijk gebruik en welke het beste geschikt zijn voor zakelijk gebruik.

Privé: Er is een kleine kluis voor kleine waardevolle spullen zoals sieraden, paspoorten, certificaten en contant geld. Grotere kluizen kunnen worden gebruikt om mappen en documenten te beschermen tegen diefstal en brand. Ook beschikken wij over wapenkluizen waarin u uw wapens en munitie veilig kunt opbergen.

Zakelijk: De Large Business Safe is perfect voor het beschermen van mappen, belangrijke documenten, bedrijfslicenties, servicecontracten, huurovereenkomsten, polissen, kentekenplaten, certificaten, contant geld en meer.

Wat is het verschil tussen een inbraakwerende kluis en een meubelkluis?

Om  een ​​oude woordspeling te gebruiken: Een meubelkluis is een diefstalbestendige kluis, maar een diefstalbestendige kluis is niet noodzakelijkerwijs een meubelkluis.

Dus: Een meubelkluis is een soort kluis die geclassificeerd is als 'diefstalveilige kluis'. Net als bij hotelkluizen vallen hier ook wapenkluizen en gecertificeerde kluizen onder. Meubelkluis is vooral geschikt voor kleine spullen zoals geld, sieraden, horloges, munten, kluizen etc. U hoeft uw waardevolle spullen niet meer  in aparte kasten of bureaus te verstoppen, u kunt alles overzichtelijk en veilig opbergen in uw eigen meubelkluis.

De termen ‘inbraakveilig’ en ‘gecertificeerd veilig’ worden vaak door elkaar gebruikt. Dit schept verwarring over het beveiligingsniveau. Gecertificeerde kluizen, oftewel inbraakwerende kluizen met een  certificaat volgens de Europese norm EN 1143-1, bieden een aanzienlijk hoger beschermingsniveau dan  inbraakwerende kluizen zonder  certificering.

Is een testinstituut onafhankelijk?

Gecertificeerde kluizen worden vervaardigd volgens  Europese normen en getest door onafhankelijke instellingen. Voorbeelden van deze onafhankelijke laboratoria zijn:

- ECB-S (European Certification Board – Security) in Frankfurt - Duitsland
- VdS  Schadenverhütung GmbH, gevestigd in Keulen - Duitsland
- De VSÖ (Oostenrijkse Vereniging van Beveiligingsbedrijven) in Wenen - Oostenrijk.
- UL (Underwriters Laboratories Inc.) – Verenigde Staten (Testinstituut voor brandbeveiliging)

Deze onafhankelijke testlaboratoria voeren diverse tests uit op kluizen om diefstal- en brandwerendheid te meten en het juiste beveiligingsniveau te bepalen. Hoe deze stappen worden uitgevoerd, is vastgelegd in de Europese normen EN 1143-1 en EN-14450. Indien goedgekeurd, zal het testlaboratorium een ​​certificaat afgeven dat garandeert dat u een hoogwaardige Kaptino kluis heeft gekocht.

Waar plaats ik mijn kluis?

Zodra de beslissing is genomen om een ​​kluis aan te schaffen, rijzen uiteraard de volgende vragen:

- Afmetingen
- Gewicht
- De toegankelijkheid
- De vindbaarheid
- Het transport naar de uiteindelijke plaatsing.

Waar moet de nieuwe kluis komen? moet toegankelijk zijn, maar tegelijkertijd ook gemakkelijk toegankelijk. Plaats een kluis  nooit op een plek waar deze door een raam zichtbaar is. Een goede plek om een ​​kluis op te slaan is bijvoorbeeld een kelder, zolang deze vanuit transport- en installatieoogpunt toegankelijk is.

Een Gecertificeerde Kluis Kopen

Een gecertificeerde kluis is uw garantie voor optimale bescherming tegen inbraak en andere bedreigingen. Bij Kaptino vind je een uitgebreid assortiment kluizen in verschillende formaten, stijlen en functionaliteiten, geschikt voor zowel thuisgebruik als zakelijke doeleinden. Kies voor een dubbelbaardsleutelslot of een elektronisch cijferslot. Onze kluizen zijn voorzien van duidelijke certificeringen, zodat je gemakkelijk de juiste keuze kunt maken op basis van uw specifieke behoeften. Zo hebben wij merken als Chubbsafes, De Raat, Lips, Salvus en Sistec.

Advies op Maat

We begrijpen dat het kiezen van de juiste gecertificeerde kluis een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze experts altijd klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en begeleiding.

Ontdek Onze Gecertificeerde Kluizen

Kies voor gemoedsrust en optimale bescherming met de gecertificeerde kluizen van Kaptino. Bekijk ons assortiment online of neem contact op met ons team voor meer informatie. Jouw waardevolle bezittingen verdienen de beste beveiliging - vertrouw op Kaptino voor gecertificeerde gemoedsrust.