Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Merk

Type werkstoel:

Keuze stoffering

Toon meer

Toon minder

Normering

Hoofdsteun

Se7en bureaustoelen en kantoorstoelen

Op zoek naar een Se7en kantoorstoel? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw nieuwe Se7en kantoorstoel veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem! Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

17 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Se7en bureastoel kiezen

Op zoek naar een ergonomische kantoorstoel van Duitse kwaliteit die voldoet aan alle ARBO keurmerken tegen een scherpe prijs? Kies dan voor de kantoorstoelen van Se7en, Made by Interstuhl.

Keurmerken Se7en kantoorstoelen

De kantoorstoelen van Se7en beschikken over het NEN EN 1335 keurmerk. De NEN normering betekent dat de Se7en bureaustoelen voldoen aan de eisen van een goed product. Het NEN EN 1335 keurmerk geeft daarnaast aan dat de bureaustoelen ARBO technisch zijn gekeurd, wel zo prettig!

Kwaliteit Se7en kantoorstoelen

De bureaustoelen van Se7en worden ontworpen en gemaakt door het Duitse bedrijf Interstuhl. De stoelen zijn meer dan geschikt om langdurig te gebruiken en hebben standaard 7 jaar garantie!

De ergonomische bureaustoelen beschikken over diverse instelmogelijkheden, hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort en een productieve zithouding.

Veelal betekent een hoge kwaliteit en langdurige garantie een hogere prijs. Maar voor de Se7en is dit niet geval. De kantoorstoelen zijn namelijk scherp geprijsd!

Snel en gemonteerd geleverd

De stoelen van Se7en kunnen wij vaak snel leveren uit voorraad, binnen 5 werkdagen. En bij Kaptino worden de stoelen altijd compleet gemonteerd geleverd.

Kortom, de Se7en is een Duitse topkwaliteit kantoorstoel met standaard 7 jaar garantie! Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Haarlem! Wij staan u graag te woord.