Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Casio Kasregisters

Casio Kasregisters

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Casio is internationaal gezien een van de belangrijkste fabrikanten van elektronische consumptiegoederen. Volgens het principe "creativiteit en engagement" houdt de onderneming zich al sinds de oprichting in 1957 bezig met de ontwikkeling van producten die zich onderscheiden door de modernste technologie en een innovatieve ontwerptaal. 

Tegenwoordig omvat het wereldwijde Casio productassortiment: horloges, digitale camera's, elektronische woordenboeken, rekenmachines, muziekinstrumenten, projectoren, kassasystemen en handterminals. 
Kassasystemen van Casio zijn ontworpen voor integratie in horeca, bakkerijen en kleine retail. Het bedrijf biedt ook maatwerk oplossingen voor kapperszaken, cafetaria’s en broodjeszaken. De zeer eenvoudig af te lezen displays, robuuste toetsenborden en de mogelijkheden voor stil afdrukken vormen de basis voor ergonomische bediening. De kasregisters kunnen snel worden geplaatst en bediend, waardoor werken met een Casio kasregister echt aangenaam wordt, ook voor het personeel.

Kaptino verkoopt al velen jaren kassa's van Casio. Interesse in een nieuwe kassa van Casio ? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in haarlem. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw nieuwe kassa.