Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Kantoorstoelen

Prijs

tot

Merk

Keuze stoffering

Normering

Hoofdsteun

Kantoorstoelen van Kaptino

Op zoek naar een nieuwe kantoorstoel? Bij ons bent u aan het goede adres! Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

U kent de voorbeeld tekening vast wel. Het is het voorbeeld voor een optimale werk-en zithouding bij kantoorwerkzaamheden. Zeer voornaam voor uw fysieke gesteldheid op korte en lange termijn. U behoort immers een goed gevoel te hebben en te houden bij uw dagelijkse maatje, uw kantoorstoel.

Kaptino is officieel dealer van de merken; Aeris, Ergohuman, Rovo en meer.

438 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Kantoorstoel kiezen

Het kiezen van een kantoorstoel lijkt gemakkelijk, maar is toch complexer dan de meeste mensen denken. Het is een kwestie van de juiste stoel, met de juiste afmetingen en de juiste verstelmogelijkheden. De ideale kantoorstoel bestaat ook niet, puur omdat de mens niet geschikt is om langdurig te zitten. Beweeglijk zitten en veel afwisseling in werkzaamheden zijn daarbij van groot belang. De ene stoel nodigt dan ook meer uit om beweeglijk te zitten dan de andere. Naast dat een kantoorstoel er mooi uit moet zien moet hij dus ook praktisch en het liefste ergonomisch zijn.

Voor de juiste kantoorstoel, kunt u het beste een bezoek brengen aan onze showroom in Haarlem. Hier wordt u door deskundige medewerkers die alle mogelijkheden van onze stoelen aan den lijve laten ondervinden. U krijgt antwoord op de vraag; hoe voelt de kantoorstoel aan en hoe weet u of u de juiste zit-en werkhouding heeft? Laat u instrueren, want het is ons vak ervoor te zorgen dat u jarenlang comfortabel en fysiek verantwoord kan blijven zitten.

Kantoorstoelen aanbod

Ons aanbod van kantoorstoelen is zeer divers, met meer dan 300 artikelen in onze webshop vindt u altijd een passende kantoorstoel. Naast de populaire bureaustoelen vindt u ook bureaufietsen, kantinestoelen, vergaderstoelen, werkstoelen, barkrukken, Swoppers en meer! Voor de allerbeste zitting raden wij onze ergonomische bureaustoelen aan.

Het aanbod aan kantoorstoelen verschilt daarnaast in formaat, materiaal, kleur en prijs. Ziet u door het grote aanbod het bos niet meer? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord!

Voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker hebben wij voor elk budget een geschikte stoel. Kies bijvoorbeeld voor onze huislijn inclusief Kaptino kwaliteit.

Kantoorstoel kopen

Wilt u graag een kantoorstoel kopen? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is uw bestelling altijd veilig en discreet. Wij bezorgen zelf uw nieuwe kantoorstoel en waar nodig monteren deze. Op die manier kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe stoel.

Met meer dan 70 jaar ervaring weten wij exact wat u nodig heeft voor kantoor of thuis. In onze ruime assortiment kantoorstoelen vindt u wat u nodig heeft. Liever in het echt zien? In onze showroom in Haarlem vindt u meerdere kantoorstoelen die u kunt bekijken en uitproberen.

Kantoorstoelen uitproberen in onze showroom

Uiteraard is het belangrijk dat een nieuwe kantoorstoel passend zit, iedereen is immers anders. Daarom raden wij aan om uw nieuwe kantoorstoel uit te proberen in onze showroom in Haarlem. Wij hebben hier een verschillend en ruim aanbod aan kantoorstoelen staan, zo weet u exact wat u kunt verwachten. Ook hebben wij alle kleurstalen en verschillende uitvoeringen om te tonen.

Kaptino is een echt familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring. Wij geven u echt en eerlijk advies. Op die manier gaat u naar kantoor of huis met de beste stoel voor uw zitting.