Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad
Kaptino Postnl Badge 3
Kaptino Postnl Badge 3

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Merk

Keuze stoffering

Normering

Hoofdsteun

Bureaustoelen kopen

Op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Bij ons bent u aan het goede adres! Met honderden bureaustoelen op voorraad kunnen wij aan elke wens voldoen. Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

Wij zijn officieel dealer van de merken; Be by Béta, Ergohuman, Huislijn, Markant Office, Project Chair, Prosedia, Rovo Chair, Schaffenburg, Sit and Move, Sitlife, Spindl, Swopper en meer.

Benieuwd hoe u de juiste bureaustoel koopt? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed helpen. Naast onze webshop is Kaptino ook te vinden in Haarlem, hier vindt u onze showroom en magazijn.

188 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

De juiste bureaustoel kiezen

Het kiezen van een bureaustoel lijkt gemakkelijk, maar is toch complexer dan de meeste mensen denken. Het is een kwestie van de juiste stoel, met de juiste afmetingen en de juiste verstelmogelijkheden uitkiezen. De ideale bureaustoel bestaat ook niet, puur omdat de mens niet geschikt is om langdurig te zitten. Beweeglijk zitten en veel afwisseling in werkzaamheden zijn daarbij van groot belang. De ene bureaustoel nodigt dan ook meer uit om beweeglijk te zitten dan de andere.

Voor de juiste stoel, kunt u het beste een bezoek brengen aan onze showroom in Haarlem. Hier wordt u door deskundige medewerkers die alle mogelijkheden van onze stoelen aan den lijve laten ondervinden. U krijgt antwoord op de vraag; hoe voelt de bureaustoel aan en hoe weet u of u de juiste zit-en werkhouding heeft? Laat u instrueren, want het is ons vak ervoor te zorgen dat u jarenlang comfortabel en fysiek verantwoord zittend werk kan doen.

Uit welke bureaustoelen kan ik kiezen?

In onze webshop vindt u verschillende bureaustoelen, voor zowel op kantoor als voor thuis. Naast de traditionele bureaustoelen vindt u in onze webshop ook bureaufietsen, kantinestoelen, vergaderstoelen, werkstoelen, barkrukken, Swoppers en meer.

Als u op zoek bent naar een bureaustoel om lang op te zitten raden wij onze ergonomische bureaustoelen aan. Deze zijn wetenschappelijk ontwikkeld voor langdurig gebruik.

Wat is een ergonomische bureaustoel?

Bij een ergonomische bureaustoel wordt er gekeken naar het menselijke lichaam. De bureaustoel is dan ergonomisch ontworpen. Dit wil zeggen dat er rekening gehouden wordt met verschillende posturen en zithoudingen. Veelal hebben deze bureaustoelen een normering. Namelijk de NEN-EN 1335 en de NPR 1813. Deze worden vooral door de ARBO diensten aanbevolen.

Ergonomische bureaustoelen beschikken over zogenaamde flexibele zones, die voor constante ondersteuning van de rug zorgen. De armleuningen van de stoel zijn in alle richtingen verstelbaar, zodat een juiste ondersteuning wordt gegarandeerd. Neem contact op of bezoek onze showroom voor advies op maat.

Vloerbeschermer

Vergeet bij het aanschaffen van een nieuwe bureaustoel ook niet voor het aanschaffen van een vloerbeschermer. U kunt uw vloer beschermen door gebruik te maken van een vloermat. Met een vloermat zorgt u ervoor dat u geen lelijke kringen of beschadigingen op uw vloer krijgt. Bij Kaptino vindt u 2 soorten vloermatten in 2 verschillende maten. Kies de geschikte vloermat voor uw harde of zachte vloer.

Voordelen van onze huislijn zijn:

√ Geen verzendkosten !

√ Worden gemonteerd geleverd !

√ Snelle levering !

√ 5 jaar Garantie !

Ook is het mogelijk in onze showroom de bureau stoelen te bekijken en een uitgebreide proefzit te doen. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de juiste bureau stoel voor u.