Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Merk

Type werkstoel:

Keuze stoffering

Toon meer

Toon minder

Normering

Hoofdsteun

Huislijn kantoorstoelen

Op zoek naar een Huislijn kantoorstoel? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw nieuwe Huislijn kantoorstoel veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem! Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

84 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Waarom Huislijn bureaustoelen?

Huislijn is ons aanbod kantoorstoelen voor werken, vergaderen, zitten, ontvangen en sfeer in jouw kantoorruimte. Wij kunnen met Huislijn tegen een scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding uw volledige kantooromgeving inrichten, ook wanneer u een dynamische werkomgeving wilt met bijvoorbeeld zit/sta oplossingen. Met Huislijn kantoorstoelen kunnen wij een kantoor inrichten tegen vrijwel ieder budget, kunnen wij snel leveren en hebben wij een showroom in Haarlem.

Kwaliteit: Huislijn staat garant voor hoogwaardige kantoorstoelen die lang meegaan. Gemaakt van duurzame materialen en met oog voor detail, bieden de bureaustoelen van Huislijn uitstekende prestaties en comfort.

Comfort: Ergonomie is essentieel voor een gezonde werkomgeving. De kantoorstoelen van Huislijn zijn ontworpen met het oog op comfort, waardoor u probleemloos lange dagen kunt doorbrengen achter uw bureau. Tevens kunnen ergonomische bureaustoelen rug- of nekklachten voorkomen.

Functionaliteit: Huislijn kantoorstoelen zijn niet alleen comfortabel, maar ook uiterst functioneel.

 

De juiste bureaustoel kiezen

Het kiezen van een bureaustoel lijkt gemakkelijk, maar is toch complexer dan de meeste mensen denken. Het is een kwestie van de juiste stoel, met de juiste afmetingen en de juiste verstelmogelijkheden kiezen. De ideale bureaustoel bestaat ook niet, puur omdat de mens niet geschikt is om langdurig te zitten. Beweeglijk zitten en veel afwisseling in werkzaamheden zijn daarbij van groot belang. De ene bureaustoel nodigt dan ook meer uit om beweeglijk te zitten dan de andere.

Ben je benieuwd hoe de stoelen van Huislijn zitten? Breng een bezoek aan onze showroom in Haarlem. Hier wordt u door deskundige medewerkers die alle mogelijkheden van onze stoelen aan den lijve laten ondervinden. Je krijgt antwoord op de vraag; hoe voelt de bureaustoel aan en hoe weet u of u de juiste zit-en werkhouding heeft?