Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Brother MPS Managed Print Service
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Volledig inzicht en verlagen van uw printkosten met purchase & click van brother.

Brother MPS biedt een transparante en flexibele Managed Print Service (MPS) met gestroomlijnde printers, waarbij bedrijven alleen betalen voor de afdrukken die ze maken. Er is geen sprake van verborgen kosten en er kan op ieder moment worden opgezegd. Verbruiksartikelen zoals cartridges worden automatisch op tijd geleverd, zodat medewerkers nooit mis grijpen. En mocht er onverhoopt een storing of defect optreden, dan komt er de volgende dag een Brother monteur op locatie om dit op te lossen.

  • > Bedrijven en organisaties zijn verzekerd van lage printkosten
  • > Verbruiksartikelen worden automatisch geleverd
  • > Betalen per afdruk, zonder minimaal aantal afdrukken vereist
  • > Inclusief next business day service op locatie
  • > Inzicht en controle over de printkosten
  • > Afdrukken via kaart verificatie mogelijk via NFC
  • > Diverse geavanceerde beveiligingsopties

 

Vraag hier een gratis offerte aan en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw printkosten

Overzicht MPS machines                        

Download van de brochure

Meer inzicht en controle over de printkosten.

Met Purchase & Click van Brother Managed Print Service beschikt u over een systeem om zonder extra inspanning of kosten uw printers te beheren.
U heeft volledig inzicht en controle over de printkosten en betaalt alleen voor de pagina’s die u afdrukt. Daarnaast is Brother Managed Print Service toegankelijk voor zowel kleine als grote bedrijven, omdat er standaard geen minimum aantal afdrukken vereist is. Dit is echter wel mogelijk om de kosten per pagina verder te verlagen.

Automatisch verbruiksartikelen bestellen

Met Purchase & Click kunt u via uw eigen pagina op de webportal precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. U geniet altijd van de laagste printkosten zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Service inbegrepen

Service op locatie is standaard inbegrepen voor de volledige duur van het contract. Brother beschikt over een eigen technische binnen- en buitendienst en hierdoor kunnen wij snel en vakkundig reageren. Mocht het nodig zijn dan komen wij de volgende werkdag (NBD, Next Business Day) op locatie het probleem verhelpen. 

Purchase & Click in het kort

Purchase & Click van Brother Managed Print Service is een eenvoudige en effectieve manier om uw zakelijke printbehoeften te regelen. U heeft geen omkijken meer naar uw printers, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden, maar wel profiteert van zeer lage afdrukkosten en direct inzicht heeft zodat u kosten besparend kunt werken.

Via een login op de webportal kunt u precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. Daarnaast bestellen de aangesloten printers automatisch verbruiksartikelen als dit nodig is en worden deze gratis op de juiste locatie afgeleverd. Onderhoud is standaard inbegrepen in het programma en er zijn tevens mogelijkheden om de installatie te laten verzorgen.