Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Keurmerk
Thuiswinkel keurmerk
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Prijs

tot

Afmetingen

Merk

Bureau normering

Hoogteverstelling

Elektrisch Verstelbaar

Zit-sta bureaus

Op zoek naar een zit-sta bureau? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw nieuwe zit sta bureau veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem. Vandaag besteld is doorgaans binnen 10 werkdagen geleverd!

88 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Kaptino is dealer van Markant, Schaffenburg, UltrAdjust en UPdesk zit sta bureaus.

Zit Sta bureaus zijn het betaalbare antwoord op het steeds verder toenemende aantal 'kantoorklachten' zoals RSI, rugklachten en concentratieverlies. Arbo diensten zijn eenduidig in hun advies en managers met praktijkervaring onderschrijven de effectiviteit. Ergonomen benadrukken dat het gezond is om 20% van de effectieve werktijd te staan. In Scandinavische landen zijn ruim 70% van de werkplekken inmiddels als zit sta bureaus uitgevoerd.

Afwisselend zitten en staan en elk half uur twee minuten bewegen is dé manier om gezondheidsproblemen te voorkomen. Dynamisch werken noemen we dat. Het geheim zit hem in de been- en bilspieren, de grootste spieren van ons lichaam. Het gebruik van deze spieren helpt diverse (verbrandings-)processen op gang. De hersenen krijgen meer bloed en zuurstof, waardoor allerlei hersen- en stemmingsbevorderende stofjes vrijkomen. Van dynamisch werken worden dus zowel werkgevers als werknemers vrolijker.

Loop ook eens door onze showroom in 3D.