Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad
Kaptino Postnl Badge 3
Kaptino Postnl Badge 3

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Afmetingen

Merk

Bureau normering

Hoogteverstelling

Elektrisch Verstelbaar

Zit-sta bureaus

Op zoek naar een zit-sta bureau? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw nieuwe zit sta bureau veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem. Vandaag besteld is doorgaans binnen 10 werkdagen geleverd!

92 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Nederlanders zijn kampioen zitten

Nederlanders zitten gemiddeld 9 uur per dag, waarvan een groot deel op kantoor blijkt uit de cijfers van de leefstijlmonitor. Het zitten is niet zonder gevaar, wie onvoldoende beweegt, loopt eerder risico op lichamelijke en geestelijke klachten. Alle reden om te investeren in een zit-sta werkplek.

Ergonomisch werken met sta-zit bureau’s.

Geef gehoor aan gezond werken met de keuze voor een sta-zit bureau die verstelbaar is op jouw lengte. Bij Kaptino heb je ruime keuze in kantoormeubelen om jouw werkplek ergonomisch te maken. We beschikken over een ruime keuze ergonomische oplossingen voor jouw kantoor.

Op lange werkdagen zijn zit-sta bureaus dé uitkomst voor medewerkers die behoefte hebben aan een actieve(re) werkhouding. Dit kan helpen om de risico's op gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten, diabetes type II en klachten aan armen, nek en schouders te verminderen. Bij Kaptino streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het welzijn van mensen, zowel op het werk als thuis.

NEN EN 527 eisen

In de norm worden vijf type tafels besproken. Voor ieder type bureau stelt de norm eisen ten aanzien van de hoogte, het verstelbereik en het werkblad. Onderstaande hoogte bereiken zijn inclusief het werkblad:

 • - Lage (zit-zit) bureaus met een vaste hoogte – 74-76 cm
 • - Verstelbare zit-zit tafels: minimaal 65-85 cm
 • - Verstelbare zit-sta tafels: minimaal 65-125 cm
 • - Verstelbare statafels: minimaal 95-125 cm
 • - Verstelbare statafels met een vaste hoogte: 105-107 cm
 • - Dikte werkblad aanzitzijde: maximaal 5 cm
 • - Rechte aanzitzijde: minimaal 65 cm breed
 • - Volledig vrije voetruimte tot 60 cm tafeldiepte, daarna minimaal 12 cm vrije hoogte bij de voeten
 • - Het oppervlak van het bureaublad mag niet spiegelen
 • - Afmeting werkblad: minimaal B120 x D80 cm
 • - Bij meerdere zit-sta bureaus naast elkaar, moet er minimaal 25 mm tussenruimte aangehouden worden om beknelling van vingers of kabels te voorkomen

Zit-sta bureau kiezen

De term ergonomisch werken is tegenwoordig niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Een goed zit sta bureau is hiervoor essentieel. Een zit-sta bureau helpt u om een statische houding te onderbreken. Door af te wisselen tussen zittend en staand werken stimuleert u de doorbloeding in uw lichaam en vermindert u de kans op lichamelijke klachten. Zit-sta bureaus zijn er tegenwoordig in vele soorten, kleuren en maten.

Om erachter te komen wat voor soort zit-sta bureau het beste bij u past raden we aan een bezoek te brengen aan onze showroom in Haarlem. In onze showroom wordt u bijgestaan door een team van deskundige medewerkers die precies weten welk zit-sta bureau het beste bij u past!

Zit-sta bureau aanbod

Bent u op zoek naar een nieuw zit-sta bureau voor bij u thuis of op kantoor? Kaptino heeft een zeer ruim assortiment zit-sta bureau van uitsluitend A-kwaliteit. De zit-sta bureaus van Kaptino zijn zowel elektrische als handmatig gemakkelijk in hoogte verstelbaar. Met maar liefst 88 verschillende soorten zijn wij dé aanbieder van zit-sta bureaus.

Voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker hebben wij voor elk budget een geschikt zit-sta bureau. Ons aanbod zit-sta bureaus verschilt daarnaast ook in formaat, materiaal en kleur. Geen idee waar u moet beginnen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord!

Zit-sta bureau kopen

Een zit-sta bureau bestellen gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is uw bestelling altijd veilig en discreet. Wij bezorgen zelf uw nieuwe zit-sta bureau. Op die manier kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe bureau. Liever uw zit-sta bureau in het echt uitproberen? In onze showroom in Haarlem vindt u meerdere zit-sta bureaus die u kunt gebruiken en uitproberen.

Onze merken zit-sta bureaus

Bij Kaptino bieden wij alleen zit-sta bureaus aan van zeer hoge kwaliteit. Niet voor niets dat wij daarom uitsluitend vergaderstoelen van topmerken als Euroseats, Markant, Schaffenburg, UltrAdjust en UPdesk. Bekijk de collectie nu of breng eens een bezoek aan onze showroom in Haarlem.

Met meer dan 70 jaar ervaring is Kaptino uw leverancier van zit-sta bureaus en advies als het gaat om inrichting van uw huis of bedrijf!