Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Merk

Type werkstoel:

Keuze stoffering

Toon meer

Toon minder

Normering

Hoofdsteun

Werkstoelen van Kaptino

Op zoek naar een werkstoel? Bij ons bent u aan het goede adres! Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

Wij zijn officieel dealer van het merk Se7en en meer.

37 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Werkstoel kiezen

Werkstoelen zijn er in vele maten, soorten en kleuren. Hierdoor wordt het kiezen van de juiste vergaderstoel niet vereenvoudigd. Een comfortabele werkstoel is zeer belangrijk. Een goede werkstoel zorgt ervoor dat je productiever en actiever bent. Daarnaast voorkomt het ook rug- en nekklachten. Wist u daarnaast ook dat een goede werkstoel goed is voor de doorbloeding? Als je bureaustoel te hoog is, benauw je de bloedvaten in je benen. Dit zorgt voor een slechte doorbloeding van je benen. Daardoor kun je behalve koude voeten, op lange termijn ook last krijgen van minder gevoel in je benen

Om erachter te komen wat voor soort vergaderstoel het beste bij u past raden we aan een bezoek te brengen aan onze showroom in Haarlem. In onze showroom wordt u bijgestaan door een team van deskundige medewerkers die precies weten welke vergaderstoel het beste bij uw kantine past!

Werkstoelen aanbod

Bent u op zoek naar comfortabele werkstoelen voor bij u thuis of in uw bedrijfspand? Kaptino heeft een zeer groot assortiment werkstoelen in alle verschillende prijsklassen. Met een werkstoel van Kapino kunnen uw werknemers langdurig en in een goede werkhouding zitten op een kwalitatief goede werkstoel. Met maar liefst 35 verschillende soorten werkstoelen zijn wij dé aanbieder van werkstoelen.

Voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker hebben wij voor elk budget een geschikte werkstoel. Ons aanbod Werkstoelen verschilt daarnaast ook in formaat, materiaal, stoffering en kleur.  Geen idee waar u moet beginnen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord!

Waar kunt u een werkstoel voor gebruiken?


Een werkstoel wordt gebruikt op alle locaties waar werkzaamheden plaatsvinden en nodig zijn. In bedrijven waar orderpickers palletwagens en tafelwagens gebruiken, vinden we ze vaak bezig met het in- en verpakken van materialen, webshoporders inpakken en receptiewerkzaamheden.Maar denk eens aan kappers en tandartsen. Dit zijn beide beroepen waarbij zitten essentieel is, en dus is een goede werkstoel onmisbaar.

Ergonomische werkstoelen voor dagelijks gebruik


Fysieke problemen kunnen worden veroorzaakt door een verkeerde lichaamshouding, vooral wanneer mensen zitten terwijl ze werken, waaronder rug- en nekklachten. Als uw medewerkers het grootste deel van hun werk op kantoor doorbrengen, is het van cruciaal belang dat ze een goede houding behouden terwijl ze taken uitvoeren zoals voorraadbeheer, orderverwerking en planning achter de computer. Eeen slechte houding kan leiden tot klachten die de productiviteit verminderen of zelfs collega's afwijzen.

Een ergonomische werkstoel moet duurzaam zijn, lichtgewicht en mogelijk verrijdbaar zijn. Bovendien moeten de ergonomische afmetingen van de stoel en alle andere functies van de kantoorstoel volledig worden afgestemd op de wensen van de gebruiker.

Welke werkstoel is voor u geschikt?


Een goede werkstoel moet vooral comfortabel zijn en je de hele dag laten zitten zonder problemen. Maar er zijn eenvoudige richtlijnen om te bepalen welke stoel het meest geschikt is voor jou. Let eerst op drie belangrijke factoren:

 • - Type werkzaamheden
 • - Duur van het zitten
 • - Lichaamsbouw

 

Hoe specifieker en gedetailleerder je werk is, des te nauwkeuriger moet de stoel worden afgesteld. Op basis hiervan kunnen we de volgende indeling maken:

 • - Voor precisiewerkzaamheden
 • - Voor lichte werkzaamheden
 • - Voor zware werkzaamheden

Het afstellen van de werkstoel moet gebeuren op basis van je lengte en gewicht, in verhouding tot de hoogte van de stoel.

De ideale afstelling van een werkstoel


Het volgende is nodig voor een optimale afstelling: Zorg ervoor dat u een comfortabele positie inneemt op de werkstoel en dat uw rug goed wordt ondersteund door de rugleuning. Zorg ervoor dat uw voeten plat op de grond staan en dat uw benen een hoek van 90 graden vormen. Pas de hoogte van de stoel en eventuele werkbank of bureau aan als dat nodig is. Als dit niet haalbaar is, overweeg dan een voetsteun of een stoel met een draaibare voet.

Een werkstoel moet veilig en comfortabel zijn


Om rug- en beenklachten te voorkomen, vooral bij dagelijks gebruik, moet een ergonomische werkstoel perfect afgestemd zijn. Bij het kiezen moet worden rekening gehouden met:

 • - De locatie waar de hoge werkstoel wordt geplaatst.
 • - De mate van reinigbaarheid.
 • - De mobiliteit van de stoel.

 

Om uw werkstoel zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u overwegen om er een te kopen die is uitgerust met de volgende accessoires:

 • - Rugsteun
 • - Spinvoet
 • - Voetsteun
 • - Wielen
 • - Wel of geen kantelbare zitting?

Kiest u voor een werkstoel met of zonder wielen?


Het is mogelijk dat een werkstoel die permanent achter een kassa of balie staat, geen wielen nodig heeft. Wat gebeurt er echter als deze stoel regelmatig wordt gebruikt of af en toe moet worden verplaatst? Of als klein opstapje voor het pakken van materialen uit een stelling of mappen uit een archiefstelling? Hiervoor is een uitvoering met wielen perfect.

Let wel goed op dat u de juiste wielen koopt:

 • - Zachte wielen (geschikt voor tapijt)
 • - Harde wielen (geschikt voor harde ondergronden zoals bijvoorbeeld pvc, beton en laminaat)

 

Uw werknemers brengen de meeste tijd door op de werkplek. Wanneer ze de computer gebruiken voor taken zoals voorraadverwerking, printen van orders of plannen, is een goede houding essentieel voor hen. Klachten kunnen worden veroorzaakt door een verkeerde houding, wat de productiviteit kan beïnvloeden. Als gevolg hiervan heeft Kaptino een breed scala aan sterke werkstoelen ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in uw bedrijf.

Onze werkstoelen zijn lichtgewicht en indien nodig verrijdbaar. Of u nu een stabiele en ergonomische stoel voor uw magazijn, garage, werkplaats of kantoor nodig heeft, bij Kaptino bent u aan het juiste adres! De zittingen en rugleuningen van onze stoelen kunnen worden versteld, en indien u dat wilt, kunnen ze ook worden uitgerust met wielen en voetsteunen.

Werkstoelen aanbod

Bent u op zoek naar comfortabele werkstoelen voor bij u thuis of in uw bedrijfspand? Kaptino heeft een zeer groot assortiment werkstoelen in alle verschillende prijsklassen. Met een werkstoel van Kapino kunnen uw werknemers langdurig en in een goede werkhouding zitten op een kwalitatief goede werkstoel. Met maar liefst 35 verschillende soorten werkstoelen zijn wij dé aanbieder van werkstoelen.

Voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker hebben wij voor elk budget een geschikte werkstoel. Ons aanbod Werkstoelen verschilt daarnaast ook in formaat, materiaal, stoffering en kleur.  Geen idee waar u moet beginnen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord!

Werkstoel kopen

Werkstoelen bestellen gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is uw bestelling altijd veilig en discreet. Wij bezorgen zelf uw nieuwe werkstoelen. Op die manier kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe werkstoelen. Liever werkstoelen in het echt uitproberen? In onze showroom in Haarlem vindt u meerdere werkstoelen die u kunt gebruiken en uitproberen.

Onze merken werkstoelen

Bij Kaptino bieden wij alleen werkstoelen aan van zeer hoge kwaliteit. Niet voor niets dat wij daarom uitsluitend werkstoelen van topmerken als Beta, Ergohuman, Markant, Mexl, Multica, Prosedia en SitLife. Tevens hebben we een eigen huislijn krukken, krukjes, stahulpen, loketstoelen en kassastoelen. Bij ons weet u zeker dat u vindt wat u zoekt. Bekijk de collectie nu of breng eens een bezoek aan onze showroom in Haarlem.

Met meer dan 70 jaar ervaring is Kaptino uw leverancier van werkstoelen en advies als het gaat om inrichting van uw huis of bedrijf!