Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Afmetingen

Merk

Hoogteverstelling

Elektrisch Verstelbaar

Hoekbureaus

Op zoek naar een hoekbureau? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw nieuwe hoekbureau veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem. Vandaag besteld is doorgaans binnen 10 werkdagen geleverd!

13 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Hoekbureau kiezen

Bent u op zoek naar het perfecte hoekbureau dat niet alleen functioneel is maar ook esthetisch aansluit bij uw werkruimte?

Bij Kaptino bieden wij een uitgebreide selectie hoekbureaus in verschillende afmetingen en modellen onderstellen. Wat uw voorkeur ook is wij hebben het ideale hoekbureau voor u.

Onze hoekbureaus zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. U kunt de hoogte eenvoudig handmatig aanpassen tussen 62 en 86 cm zodat u de optimale ergonomische positie kunt vinden. Bovendien bieden wij elektrisch verstelbare hoekbureaus tot sta hoogte waardoor u nog meer flexibiliteit heeft in uw werkhouding. U kunt kiezen tussen een linker- of rechteropstelling zodat het bureau perfect past in uw werkruimte. Personaliseer uw hoekbureau verder met een keuze uit maar liefst 8 verschillende kleuren voor de bladen. Of u nu de voorkeur geeft aan tijdloos wit modern grijs of een warme houttint wij hebben de opties die bij uw stijl passen.

Wilt u onze hoekbureaus van dichtbij bekijken en de kwaliteit ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Haarlem waar u de verschillende modellen kunt bezichtigen en onze experts klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden.