Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Merk

Kleur

Toon meer

Toon minder

Brandwerendheid

Normering inbraak

Slot

Gewicht

Medicijnkastje-Opiatenkluizen

RDW kluizen

Salvus kluizen

Op zoek naar een Salvus kluis? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw nieuwe Salvus kluis veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem. Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

80 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Salvus Eurosafes wel zo veilig

Niemand hoopt het ooit nodig te hebben, maar gelukkig hebben veel mensen hun kostbaarheden verzekerd tegen diefstal of brand. Maar als het noodlot toch toeslaat blijkt de verzekering in veel gevallen niet het hele schadebedrag te dekken. Naast het verzekeren van waardevolle spullen en papieren is het dus ook raadzaam om deze goed te beveiligen.

Hoe goed u ook verzekerd bent, de verzekering kan nooit uw meest kostbare zaken, vertrouwelijke informatie of emotionele waarde vervangen wanneer het is gestolen of verbrand. Met de Salvus brand- en inbraakwerende kluizen beschermt u uw eigendommen tegen inbraak en brand.

Met Salvus produceren en distribueren we een breed assortiment kluizen die op elk veiligheidsvraagstuk een antwoord bieden met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

De Salvus kluizen worden met de meest geavanceerde technieken geproduceerd en zijn waar nodig gecertificeerd door het ECB-S (European Certification Boards - Security) in Duitsland. ECB-S is dé toonaangevende certificeringsinstantie voor brand- en inbraakwerende kluizen. Bij ECB-S gecertificeerde producten kunt u vertrouwen op een:

onafhankelijk geteste en gecertificeerde kluis of kast
gelijkblijvende en gecontroleerde hoge kwaliteit
optimale prijs/kwaliteitsverhouding
gegarandeerde acceptatie door verzekeraars

Kaptino heeft meer dan 50 jaar ervaring in de levering van kluizen u kunt dan ook rekenen op een deskundig advies en een professionele aanpak. Daarnaast zijn wij met onze Salvus (en Sistec) kluizen in staat tot een projectmatige aanpak van uw veiligheidsvraagstuk en levering van maatwerk conform de door u gewenste specificaties.

Bekijk ook eens onze showroom in 3D.