Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Afmetingen

Merk

Bureau normering

Hoogteverstelling

Elektrisch Verstelbaar

Euroseats bureaus

Op zoek naar een Euroseats bureau? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw nieuwe Euroseats bureau veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem. Vandaag besteld is doorgaans binnen 10 werkdagen geleverd!

34 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Euroseats kiezen

Op zoek naar een Euroseats? In onze webshop zijn meerdere modellen en uitvoeringen te bestellen. Daarnaast is er een gedeelte van de collectie in onze showroom in Haarlem te zien.

Euroseats aanbod

Op onze webshop is een groot aanbod aan Euroseats meubelen te vinden. Op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord!

Euroseats kopen

Wilt u graag een Euroseats kopen? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is uw bestelling altijd veilig en discreet. Wij bezorgen zelf uw nieuwe Euroseats en waar nodig monteren deze. Op die manier kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe stoel.

Met meer dan 70 jaar ervaring weten wij exact wat u nodig heeft voor kantoor of thuis. In onze ruime assortiment kantoorstoelen vindt u wat u nodig heeft. Liever in het echt zien? In onze showroom in Haarlem vindt u meerdere Euroseats die u kunt bekijken en uitproberen.

Euroseats uitproberen in onze showroom

Uiteraard is het belangrijk dat een nieuw Euroseats meubel passend is, elke ruimte is immers anders. Daarom raden wij aan om uw nieuwe kantoormeubelen uit te proberen in onze showroom in Haarlem. Wij hebben hier een verschillend en ruim aanbod aan kantoormeubels staan, zo weet u exact wat u kunt verwachten. Ook hebben wij hier verschillende Euroseats kantoormeubelen staan.

Kaptino is een echt familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring. Wij geven u echt en eerlijk advies. Op die manier gaat u naar kantoor of huis met de kantoormeubelen voor uw situatie.