Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Vergaderstoelen

Prijs

tot

Merk

Keuze stoffering

Normering

Hoofdsteun

Vergaderstoel kiezen

Vergaderstoelen zijn er in vele maten, soorten en kleuren. Hierdoor wordt het kiezen van de juiste vergaderstoel niet vereenvoudigd. Een comfortabele zithouding is zeer belangrijk. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat werknemers productiever zijn en minder stress ervaring met een comfortabele zithouding.

Om erachter te komen wat voor soort vergaderstoel het beste bij u past raden we aan een bezoek te brengen aan onze showroom in Haarlem. In onze showroom wordt u bijgestaan door een team van deskundige medewerkers die precies weten welke vergaderstoel het beste bij uw kantine past!

Vergaderstoelen aanbod

Bent u op zoek naar nieuwe vergaderstoelen voor in de vergaderruimte(n)? Kaptino heeft een zeer groot assortiment vergaderstoelen. Bij Kaptino vindt u echt niet enkel standaard zakelijke vergaderstoelen. Een vergaderruimte mag tegenwoordig karakter hebben en meer stijl uitstralen. Bijzondere vergaderstoelen helpen daarbij. Bij Kaptino hebben wij een zeer ruim aanbod vergaderstoelen. Met maar liefst 66 verschillende soorten vergaderstoelen zijn wij dé aanbieder van vergaderstoelen.

Voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker hebben wij voor elk budget een geschikte vergaderstoel. Ons aanbod Vergaderstoelen verschilt daarnaast ook in formaat, materiaal, stoffering en kleur.  Geen idee waar u moet beginnen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord!

Vergaderstoel kopen

Vergaderstoelen bestellen gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is uw bestelling altijd veilig en discreet. Wij bezorgen zelf uw nieuwe vergaderstoelen. Op die manier kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe vergaderstoelen. Liever vergaderstoelen in het echt uitproberen? In onze showroom in Haarlem vindt u meerdere vergaderstoelen die u kunt gebruiken en uitproberen.

Onze merken vergaderstoelen

Bij Kaptino bieden wij alleen vergaderstoelen aan van zeer hoge kwaliteit. Niet voor niets dat wij daarom uitsluitend vergaderstoelen van topmerken als Beta, Ergohuman, Kaptino, Markant, Mexl, Prosedia, SitLife en Sit-On. Bekijk de collectie nu of breng eens een bezoek aan onze showroom in Haarlem.

Met meer dan 70 jaar ervaring is Kaptino uw leverancier van kantinestoelen en advies als het gaat om inrichting van uw huis of bedrijf!