Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Afmetingen

Merk

Bureau normering

Hoogteverstelling

Elektrisch Verstelbaar

Ergonice kiezen

Op zoek naar een Ergonice kantoormeubel? In onze webshop zijn meerdere modellen en uitvoeringen te bestellen. Daarnaast is een gedeelte van de collectie in onze showroom in Haarlem te zien.

Ergonice voordelen

Het gebruik van Ergonice kantoormeubelen biedt talloze voordelen voor jouw werkplek en gezondheid. Met een zit-sta bureau van Ergonice kunnen lichamelijke klachten voorkomen worden door gedurende de werkdag af te wisselen tussen zitten en staan. Deze afwisseling verbetert de doorbloeding en vermindert nek- en rugklachten, terwijl het ook je concentratie verhoogt.

De Ergonice werkplekken zijn volledig aanpasbaar aan uw behoeften, waardoor fysieke klachten verminderd kunnen worden en productiviteit wordt verhoogd.

Ergonice aanbod

Op onze webshop is een aanbod aan Ergonice meubelen te vinden. Op zoek naar een specifiek model? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te assisteren.

Ergonice kopen

Wilt u graag een Ergonice kantoormeubel kopen? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is uw bestelling altijd veilig en discreet. Wij bezorgen zelf uw nieuwe Ergonice en waar nodig monteren deze. Op die manier kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe kantoormeubel.

Met meer dan 70 jaar ervaring weten wij exact wat u nodig heeft voor kantoor of thuis. In onze ruime assortiment kantoormeubelen vindt u wat u nodig heeft. Liever in het echt zien? In onze showroom in Haarlem vindt u meerdere Ergonice die u kunt bekijken en uitproberen.

Ergonice uitproberen in onze showroom

Uiteraard is het belangrijk dat een nieuw Ergonice meubel passend is, elke ruimte is immers anders. Daarom raden wij aan om uw nieuwe kantoormeubelen uit te proberen in onze showroom in Haarlem. Wij hebben hier een verschillend en ruim aanbod aan kantoormeubels staan, zo weet u exact wat u kunt verwachten. Ook hebben wij hier verschillende Ergonice kantoormeubelen staan.

Kaptino is een echt familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring. Wij geven u echt en eerlijk advies. Op die manier gaat u naar kantoor of huis met de kantoormeubelen voor uw situatie.