Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Kluizen

Prijs

tot

Merk

Kleur

Toon meer

Toon minder

Binnenvak

Brandwerendheid

Normering inbraak

Opbergen van

Slot

Type afstort

Type kluis

Gewicht

Archiefkasten

Hotelkluizen

Medicijnkastje-Opiatenkluizen

RDW kluizen

Kluizen van Kaptino

Op zoek naar een kluis? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw kluis veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem. Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

319 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Kluizen kiezen en verankeren

Kluizen staan momenteel behoorlijk in het nieuws. De inflatie is de laatste maanden flink toegenomen en hiermee ook het aantal diefstallen. Om diefstal bij uw bedrijf/thuis te voorkomen is het aanschaffen van een gecertificeerde kluis een goede oplossing. Als u voor een gecertificeerde kluis kiest vergeet niet deze zeer goed te verankeren. Een gecertificeerde kluis ter plekke openbreken is vaak een onmogelijke klus. Veelal zal geprobeerd worden de kluis los te maken en deze mee te nemen! Voorkom dit! Er zijn tal van mogelijkheden om een kluis goed te verankeren. Onze voorkeur geniet het chemisch verankeren. Hiermee bereikt u de hoogste trekkracht.

Kluizen aanbod

Bij Kaptino bieden we verschillende soorten kluizen aan. Van sleutelkluizen tot kluis met cijferslot en van computer kluizen tot meubelkluizen. Met bijna 350 verschillende kluizen en kluisaccessoires is Kaptino uw kluis leverancier. Daarnaast bieden wij kluizen aan in vrijwel iedere prijsklasse. Hierdoor is er zowel voor de consument als voor de zakelijke klant altijd een juiste kluis te vinden in ons assortiment. Weet u niet waar u moet beginnen door ons ruime aanbod in kluizen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom te Haarlem. Wij staan u graag te woord!

Kluis kopen

Wij begrijpen dat voor de meeste bedrijven/consumenten een kluis aanschaffen een flinke investering is. Daarom is het belangrijk om een kluis te kopen die perfect aansluit op uw wensen en behoeftes. Het bestellen van een kluis gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is uw bestelling altijd veilig en discreet. Wij bezorgen zelf uw nieuwe kluis en waar nodig monteren deze. Op die manier kunt u zo snel mogelijk gebruik maken van uw nieuwe kluis. Liever een kluis eerst in het echt bekijken? In onze showroom in Haarlem kunt u onze kluizen bewonderen!

Onze kluis merken

Hierboven is het mogelijk om ons assortiment bekijken. Kaptino werkt nauw samen met twee grote importeurs van kluizen en brandkasten: Nauta en De Raat. De diverse typen kluizen bevatten verschillende keurmerken. Bij de productinformatie kunt u terugvinden welke keurmerken de kluis bezit en waarvoor de kluis het meest geschikt is. Daarnaast bieden wij ook een ruim assortiment aan Sistec, Salvus, en Chubbsafes kluizen. Mocht u twijfelen welke kluis het beste bij u past, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u dan met raad en daad bij. Wij verkopen niet voor niets al sinds 1950 kluizen!