Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Keurmerk
Thuiswinkel keurmerk
Voorraad
1000+ producten in voorraad
Kluizen

Prijs

tot

Merk

Kleur

Toon meer

Toon minder

Binnenvak

Brandwerendheid

Normering inbraak

Opbergen van

Slot

Type afstort

Type kluis

Gewicht

Archiefkasten

Hotelkluizen

Medicijnkastje-Opiatenkluizen

RDW kluizen

Kluizen van Kaptino

Op zoek naar een kluis? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw kluis veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem. Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

348 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Bent u op zoek naar een veilige en gecertificeerde kluis?

Kluizen staan momenteel behoorlijk in het nieuws. Vooral de discussie over de mogelijk Negatieve Spaarrente zetten mensen aan het denken. Een gecertificeerde kluis aanschaffen kan eventueel een oplossing zijn. Als u voor een gecertificeerde kluis kiest vergeet niet deze zeer goed te verankeren. Een gecertificeerde kluis ter plekke openbreken is veelal een onmogelijke klus. Veelal zal geprobeerd worden de kluis los te maken en deze mee te nemen! Voorkom dit!! Er zijn tal van mogelijkheden om een kluis goed te verankeren. De voorkeur geniet het chemisch verankeren hiermee bereikt u de hoogste trekkracht.

Bekijk hierboven het assortiment kluizen in onze webshop. Kaptino werkt nauw samen met twee importeurs van kluizen en brandkasten: Nauta en De Raat. De diverse typen kluizen bevatten diversen keurmerken. Bij de productinformatie kunt u terugvinden welke keurmerken de kluis bezit en waarvoor de kluis het meest geschikt is. Mocht u twijfelen schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u dan met raad en daad bij. Wij verkopen niet voor niets al sinds 1950 kluizen!