Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Wapenkluizen

Prijs

tot

Merk

Binnenvak

Brandwerendheid

Normering inbraak

Opbergen van

Slot

Wapenkluizen van Kaptino

Op zoek naar een wapenkluis? Bij ons bent u aan het goede adres! Bestel uw wapenkluis veilig online of kom naar onze showroom in Haarlem. Vandaag besteld is doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd!

19 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Wapenkast kopen

Beschikt u over wapens en wilt u deze graag veilig opbergen? Dat kan met deze wapenkast. U hoort namelijk uw wapens en munitie op te bergen in een wapenkluis. Dit bent u verplicht volgens de wapenwet. Op deze manier beschermt u uw wapens tegen misbruik en diefstal. Een wapenkast, ook wel wapenkluis genoemd, behoort voldoende inbraakwerend te zijn. Tevens moet de wapenkast aan de muur worden verankerd in de vloer of muur. De munitie voor de wapens dient apart opgeborgen te worden. De Protector Gunsafe beschikt daarom dan ook over een apart compartiment waar u dit kunt opbergen. Deze kan alleen met een aparte sleutel worden geopend. De wapenkluis biedt plek voor maximaal 5 geweren met een maximale lengte van 125 centimeter.

Verzeker de veiligheid van uw wapens vandaag nog en bestel deze wapenkast nu bij Kaptino!Loop ook eens door onze showroom in 3D.