Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Kom langs in onze showroom in Haarlem en laat u overtuigen van de kwaliteit en de vele mogelijkheden die Casio en Sam4S kasregisters bieden. Ook is het mogelijk om uw Casio en Sam4S kasregister door ons te laten programmeren. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons ook telefonisch en/of per mail bereiken. Zoals u van ons verwachten mag leveren wij Casio en Sam4S kasregisters snel en tegen zeer lage prijzen.

Kasregisters

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 43 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 43 in totaal

  1. 1
  2. 2

Waarom Kaptino?

Ten eerste kiest u voor Kaptino vanwege de goede kwaliteit kasregisters. Daarnaast worden de kasregisters snel geleverd. Dus ook wanneer u de kassa op korte termijn nodig heeft, bestelt u uw kassa in de online webshop van Kaptino. Daarnaast zijn alle kassa’s scherp geprijsd ten opzichte van de concurrentie. Bij Kaptino kunt u diverse soorten kassa’s kopen. Zo heeft u de keuze uit een basismodel met gebruiksvriendelijke opties. Wilt u liever een geavanceerde kassa? Ook deze kunt u vinden in de webshop van Kaptino! Ook zijn de kassa’s in diverse kleuren te verkrijgen. Of u nu een zwarte kassa, zilveren kassa of witte kassa zoekt: Kaptino heeft het allemaal! Kaptino biedt:

  • Professionaliteit door meer dan 60 jaar ervaring;
  • Een ruim assortiment;
  • Scherp geprijsde artikelen;
  • En een snelle levering.

Casio of Sam4S kasregister

Wanneer u kiest voor een Casio kasregister, dan kiest u voor degelijkheid. De kassasystemen van Casio zijn met name ontworpen voor de kleine retail. De displays zijn zeer eenvoudig af te lezen. Daarnaast bevat een kasregister van Casio een robuuste toetsenbord. Tot slot biedt het de mogelijkheid om stil af te drukken. De kasregisters kunnen snel worden geplaatst en bediend, waardoor het werken met een Casio kasregister er aangenaam is. Het Koreaanse SAM4S heeft een uitgebreide serie kasregisters van simpel numeriek, tot en met horeca kassa’s met tafelgeheugen. Sam4S is in het bezit van een ISO 9001 certificaat, een ISO 14001 certificaat (milieuwetgeving) en alle producten hebben een CE-Markering.

Kasregister kopen

Bent u nieuwsgierig geworden naar een strong>kasregister van Kaptino? Bestel uw favoriete kasregister direct in de webshop. Twijfelt u over welk kassasysteem het meest geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers via 023-5326966. Kaptino, alles voor uw kantoor!