Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Wilt u brandkasten kopen bij Kaptino? Bekijk hieronder het assortiment in van onze webshop. Kaptino werkt nauw samen met twee importeurs van kluizen en brandkasten: Nauta en De Raat. De diverse typen brandkasten bevatten andere keurmerken. Bij de productinformatie kunt u terugvinden welke keurmerken de brandkast bezit en waarvoor de kluis het meest geschikt is.

Brandkasten

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 360 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 360 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Brandkast veiliger dan ooit

De brandkasten van Kaptino zijn de uitkomst als het gaat om veilig geld opbergen. In dit digitale tijdperk wordt er steeds meer digitaal betaald en gespaard. Toch zitten er grote nadelen aan digitale geldbewaring, zoals technische storingen, lage rente en fraude. Met de brandkasten van Kaptino heeft u zelf verantwoordelijkheid en inzicht in wat er met uw geld gebeurt. Met een brandkast kunt u veilig contant geld in huis hebben.

Kwaliteitseisen

Uiteraard zijn er veel kwaliteitseisen waaraan een brandkast behoort te voldoen. Er zijn Europese normeringen vastgesteld waaraan de brandkasten aan moeten voldoen. Deze eisen hebben betrekking op de braak- en brandwerendheid van de kluizen. Binnen ons assortiment vindt u brandkasten die voldaan aan de ECB-S normering. Waarmee ze volstaan voor een veilige kluis. Dit is een Duits instituut die brandkasten beoordelen aan de hand van strenge kwaliteitseisen. De brandkasten van Kaptino voldoen aan de ECB-S normering. U bent dus verzekerd van een veilige en betrouwbare kluis van hoogwaardige kwaliteit. Waarom kiezen voor Kaptino?

 • Jarenlange ervaring;
 • Ruim assortiment;
 • Bezit een showroom voor kluizen;
 • De mogelijkheid om uw brandkasten te verankeren met een certificaat;
 • Scherp geprijsde artikelen;
 • Snelle levering.

Brandkast kopen?

Wilt u brandkasten kopen bij Kaptino? Bekijk het assortiment in de webshop. Kaptino werkt nauw samen met twee importeurs van kluizen en brandkasten: Nauta en De Raat. De diverse typen brandkasten bevatten andere keurmerken. Bij de productinformatie kunt u terugvinden welke keurmerken de brandkast bezit en waarvoor de kluis het meest geschikt is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 023-5326966. Kaptino, alles voor uw kantoor!