Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Ruim assortiment vergaderstoelen

Bent u op zoek naar nieuwe vergaderstoelen voor in de vergaderruimte(n)? Kaptino heeft een zeer groot assortiment vergaderstoelen in alle prijsklassen. Bij Kaptino vindt u echt niet enkel standaard zakelijke vergaderstoelen. Een vergaderruimte mag tegenwoordig karakter hebben en meer stijl uitstralen. Bijzondere vergaderstoelen helpen daarbij.

Wij zijn dealer van de merken Beta, Ergohuman, Kaptino, Markant, Mexl, Prosedia, SitLife en Sit-On. U kunt online bestellen, maar het is ook mogelijk om in onze showroom de vergaderstoelen te bekijken en een uitgebreide proefzit te doen. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de juiste vergaderstoel.

Vergaderstoelen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 69 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 69 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wat is de juiste vergaderstoel voor mij?

U kunt een vergaderstoel kiezen op basis van design, maar uiteraard is comfort net zo belangrijk of misschien nog wel belangrijker bij het kiezen van een vergaderstoel. Zowel uw medewerkers als (toekomstige) klanten zitten op uw vergaderstoelen, dus hoe maakt u een goede keuze? Het zou zonde zijn als uw vergaderstoelen prachtig zijn om te zien, maar ondertussen iedereen een houten kont bezorgen omdat comfort totaal ontbreekt. Gelukkig maakt Kaptino het u al makkelijker door enkel comfortabele vergaderstoelen aan te bieden. Een oncomfortabele vergaderstoel is natuurlijk nooit een goede vergaderstoel!

U kiest een goede vergaderstoel door allereerst rekening te houden met de hoogte van de vergadertafel. Niets is zo vervelend als te laag of te hoog aan tafel te zitten, waardoor men een onnatuurlijke houding aan moet nemen om bijvoorbeeld te kunnen notuleren. Gemiddeld zit er 29 tot 34 cm tussen de zithoogte van de stoel en de onderkant van het blad. Om een passende vergaderstoel te vinden, kunt u dus het beste de hoogte van uw vergadertafel opmeten en de vergaderstoelen daarop afstemmen. Bij niet-verstelbare stoelen in hoogte is dit natuurlijk van wezenlijk belang voor een goede aankoop.

Een ruime keuze vergaderstoelen

Bij Kaptino heeft u een ongelooflijk ruime keuze uit vergaderstoelen. We hebben veel soorten stoelen in het assortiment van een brede selectie merken. Wanneer een product u aanspreekt, vindt u meer informatie over de vergaderstoel wanneer u erop klikt. U vindt onder andere specificaties van het product, zoals de afmetingen, het materiaal, de kleur en de levertijd.

Vragen?

Heeft u vergaderstoelen gezien die u aanspreken, maar heeft u een vraag? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen. U kunt ook bij ons langskomen in de showroom om de vergaderstoelen in het echt te zien en te testen. We geven u maar al te graag advies om te zorgen dat u de perfecte keuze maakt! U kunt ons bereiken via de chat, een e-mail sturen of ons bellen op 023 – 5326966. Ons bezoekadres is aan de Zijlweg 53 te Haarlem.