Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Een ruime selectie kantine stoelen

Voor iedere baan geldt dat pauze nemen zo nu en dan belangrijk is. Wanneer de tijd neemt om even het werk opzij te leggen en even rustig van een welverdiende (of nodige) pauze te genieten, kunt u er daarna weer met volle kracht en meer energie tegenaan.

Een comfortabele stoel in de kantine kan daarom niet ontbreken wanneer u uw medewerkers absolute ontspanning gunt. Bij Kaptino vindt u de mooiste en leukste kantine stoelen. Kaptino heeft een zeer groot assortiment kantine stoelen in alle prijsklassen. Bekijk ze hieronder allemaal en kom daarna gerust proef zitten in onze showroom!

Kantinestoelen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 40 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 40 in totaal

  1. 1
  2. 2

Ruime keuze kantine stoelen

Kaptino biedt u een zeer ruime selectie van de beste en leukste kantine stoelen. Een kantine moet niet saai zijn, maar inspirerend! Uw medewerkers moeten hier kunnen opladen en frisse, nieuwe energie krijgen van de lunchbreak. Dat geeft u ze in een hippe en enerverende omgeving. In een kantine staan veel stoelen, dus deze dragen ook zeker bij aan de stijl en sfeer van een kantine. Kies voor hip, kies voor nieuw en kies misschien wel voor kleur in de kantine stoelen, het kan allemaal bij Kaptino! Van hippe, hoge barkruk tot kantinestoel met modern design en van klassiek, schoolse kantinestoel”De Wereld Draait Door” stoel. Voor iedere kantine heeft Kaptino de geschikte kantine stoelen!

De beste kwaliteit

Kaptino garandeert kwaliteit. Wij zijn dealer van de merken Beta, Ergohuman, Markant, Mexl, Prosedia, SitLife, van Raalte en Sit-On. Allen zeer kwalitatief sterke merken die stoelen leveren die jarenlang goed meegaan. Om de kwaliteit zelf te testen alvorens u kantine stoelen bij ons bestelt, kunt u bij ons op locatie langskomen om de stoelen uit te proberen en van dichtbij te zien. In onze showroom voorzien we u graag van advies, zodat u absoluut de juiste stoel kiest voor in uw kantine. Wilt u meerdere stoelen combineren voor een speels effect in de kantine? Dan adviseren wij u welke van onze stoelen goed met elkaar matchen en welke passen bij de waarden en uitstraling van uw bedrijf.

Onze showroom bevindt zich in Haarlem aan de Zijlweg 53. U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen voor een uitgebreide proef zit.

Kantine stoelen bestellen

Wilt u kantine stoelen bestellen? Dat kan direct via onze webshop, maar u kunt ook contact met ons opnemen wanneer u een grote partij kantine stoelen wilt inkopen. Ook bij vragen en voor andere kantoormeubelen neemt u gerust contact met ons op. U kunt een snelle vraag stellen via onze chat op de website, maar u mag ons ook mailen of bellen. Kaptino is er voor al uw kantoormeubelen!