Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Bureaufiets kopen bij Kaptino Haarlem B.V.

Wilt u een bureaufiets kopen? Een bureaufiets combineert een bureaustoel met een fiets, waardoor u tijdens het zittend werken toch kunt blijven bewegen door op de pedalen te trappen. In combinatie met onze zit-sta bureaus wordt het werken op kantoor een stuk gezonder. Zoals u wellicht uit de media heeft vernomen wordt er te weinig bewogen tijdens het kantoorwerk. Dit is iets wat niet echt bevorderlijk voor de gezondheid is!

Een bureaufiets kopen is daar een goede oplossing voor. Bij Kaptino kunt u een bureaufiets kopen voor een zeer schappelijke prijs. De prijs van de Deskbike is meer dan schappelijk voor slechts € 329,00 incl.BTW wordt deze in heel Nederland zonder verzendkosten geleverd.

Nieuw in ons assortiment bureaufietsen zijn de Markant Oxistep, Oxibike, Spindl Bike en de Schaffenburg Deskbike Cyclo.

Bureaufietsen

Van hoog naar laag sorteren

   

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

15 artikel(en)

Een bureaufiets kopen bij Kaptino

Een bureaufiets kopen doet u bij Kaptino. Bij ons kunt u een bureaufiets kopen tegen de laagste prijzen. De prijzen zijn inclusief BTW en de bureaufietsen worden in heel Nederland zonder verzendkosten bij u thuis of bij u op kantoor geleverd. U heeft de keuze uit diverse kleuren, zodat u een bureaufiets kunt kopen die goed bij het interieur aansluit dat u thuis of op kantoor heeft. U heeft de keuze uit de volgende kleuren: Rood, Wit, Blauw, Oranje, Groen, Zilver, Zwart. en Mat Goud. Een bureaufiets kopen bij Kaptino betekent snelle levertijden. De bureaufiets wordt doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. Kijkt u gerust eens rond tussen ons assortiment als u een bureaufiets kopen wilt.

Waarom een bureaufiets kopen?

U hoort het de laatste tijd steeds vaker: langdurig zitten is ongezond. Een kantoorbaan of een andere baan waarvoor u langdurig moet zitten kan dus diverse gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Deze kunt u voorkomen door een bureaufiets te kopen. U kunt dan tijdens het zitten gewoon in beweging blijven. Door een bureaufiets te kopen verlaagt u dus uw risico op hart- en vaatziekten, uw risico op overgewicht en op een hoge bloeddruk. Ook zorgt beweging ervoor dat uw hersenen actief blijven. Dit komt het werk natuurlijk alleen maar ten goede!

Bestel direct

Bent u geïnteresseerd in een bureaufiets kopen bij Kaptino? Bestel dan direct een bureaufiets via onze webshop! Ook is het mogelijk een grotere hoeveelheid bureaufietsen in een keer te kopen. Neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij een passende en vrijblijvende offerte op maat voor u kunnen opstellen. Had u eerst wat meer willen weten over een bureaufiets kopen? Ook dan staan wij voor u klaar. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons voor vrijblijvend advies.