Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Verstelbaar Bureau Onderstel Bolt
Verstelbaar Bureau Onderstel Bolt
Verstelbaar Bureau Onderstel Bolt
Verstelbaar Bureau Onderstel Bolt
Verstelbaar Bureau Onderstel Bolt

Verstelbaar Bureau Onderstel Bolt

Verstelbaar Bureau Onderstel Bolt 

Binnen 10 werkdagen geleverd.

ERGONICE® BOLT ONDERSTEL

Dit onderstel is van het topmerk ERGONICE®. Het is een verstelbaar onderstel dat een hoogwaardige, robuuste kwaliteit heeft en daardoor nog jaren mee zal gaan. De hoogte van het ERGONICE® BOLT ONDERSTEL kan eenvoudig door schroeven versteld worden van 64-86 cm. Maar ook de breedte van dit onderstel is verstelbaar van 120-180 cm. Bovendien heeft u de keuze uit de framekleuren: Aluminium, Antraciet, Wit en Zwart.

Robuust onderstel van het topmerk ERGONICE®
Geschikt voor bladmaten van 120 tot 180 cm
In hoogte verstelbaar van 64-86 cm (excl. blad)
Verstelbaar d.m.v. schroeven
Voetbreedte bedraagt 65 cm
Onderstel in de kleuren: Aluminium, Antraciet, Wit en Zwart
Artikel nummer Ergo.Bolt
Verzendkosten € 19,95

Lees meer

Productinformatie

ERGONICE® is goed voor uw gezondheid!

Een ergonomische werkplek is een belangrijke basis om klachten, zoals nek- en rugpijn, te voorkomen. Ergonomische bureaus en stoelen bewegen mee met uw lichaam en geven steun op de plekken waar dat nodig is. Onze ERGONICE® bureaus en ergonomische stoelen kunnen aangepast worden aan uw lichaam en zithouding. Daardoor wordt uw lichaam minder belast, waardoor gezondheidsklachten verminderd kunnen worden, denkt u hier vooral aan KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders). De ergonomie op uw werkplek zorgt er uiteindelijk voor dat u de hele dag beter kunt concentreren, terwijl uw lichaam op een ontspannen manier met elke beweging meegaat.

Het is inmiddels bewezen dat zittend werken ongezond is. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft al in 2017 beweegrichtlijnen opgesteld waarin wordt geadviseerd om veel stilzitten te voorkomen. Bovendien moeten arbeidsrisico's vermeden worden door korte beweegmomenten tussendoor, zo het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De Gezondheidsraad geeft eveneens advies aan de minister van VWS om mensen aan te sporen dat ze blijvend meer moeten bewegen, zodat stilzitten verminderd kan worden.

Specificaties

Hoogteverstelling

62 tot 86 cm

Kleur onderstel:

Aluminium, Antraciet, Wit, Zwart

Merk

Ergonice

Reviews

0 Beoordelingen

Beoordeling