Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Telefoonkluis Block Tempest
Telefoonkluis Block Tempest
Telefoonkluis Block Tempest

Telefoonkluis BLOCK Tempest

INCL BTW:

149,00

EX BTW:

123,14

Op verlanglijstje

Gratis Verzending

Berg uw smartphone veilig op in de BLOCK Tempest en bescherm uw smartphone tegen spionage. De telefoonkluis BLOCK Tempest is getest en voldoet aan de Tempest-veiligheidsnormen. Gsm-signalen worden geblokkeerd, waardoor uw smartphone niet wordt bereikt. Zo wordt het voor hackers onmogelijk om te spioneren en blijft gevoelige (bedrijfs)informatie gewoon binnenskamers.

Beschermt uw smartphone tegen spionage
Blokkeert binnenkomende gsm-signalen
Getest en voldoet aan de Tempest-veiligheidsnormen
Geschikt voor het opbergen van 4 tot 7 smartphones (afhankelijk van formaat smartphone)
GSM blocker
Buitenmaten: 178x89,5x89,5 mm HxBxD
Binnenmaten: 160x85x85 mm HxBxD

  Lees meer

Productinformatie

Voorkom spionage van je smartphone met de BLOCK Tempest telefoonkluis.

Behalve dat de BLOCK beschermt tegen spionage kunt u met de BLOCK ook even ‘offline’ gaan. Een verademing in een tijd waarin verwacht wordt altijd ‘connected’ te moeten zijn. Tegenwoordig heeft iedereen zijn smartphone constant in zijn of haar broekzak of naast zich liggen en zijn apps er op gericht om ons zo lang en vaak mogelijk op onze telefoon te laten kijken.Wanneer u uw smartphone opbergt in de telefoonkluis BLOCK wordt deze afgesloten van het netwerk, blokkeert het binnenkomende signalen en ontvangt u dus geen push notificaties meer. Zo kan de BLOCK u helpen om even niet bezig te zijn met uw telefoon, maar meer oog te hebben voor elkaar en wat er om u heen gebeurt.

De BLOCK telefoonkluis is vervaardigd uit een solide blok aluminium met een deksel die naadloos aansluit. In de BLOCK zitten twee kunststof bakjes die voorkomen dat uw telefoon krast. In de BLOCK passen meerdere telefoons, dus u kunt deze ook gebruiken bij een etentje of op het werk om de aandacht bij de meeting te houden. Naast dat de BLOCK Tempest beschermt tegen spionage heeft het ook nog eens een fraai design dat past in elk interieur.