Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad
Kaptino Postnl Badge 3
Kaptino Postnl Badge 3

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Qiwi Wireless Charger By Schaffenburg
Qiwi Wireless Charger By Schaffenburg
Qiwi Wireless Charger By Schaffenburg
Qiwi Wireless Charger By Schaffenburg
Qiwi Wireless Charger By Schaffenburg
Qiwi Wireless Charger By Schaffenburg
Schaffenburg logo

QiWi Wireless Charger by Schaffenburg

INCL BTW:

79,95

EX BTW:

66,07

Op verlanglijstje

QiWi Wireless Charger by Schaffenburg

Levertijd 1 tot 2 werkdagen

Laad jouw telefoon slimmer op met de QiWi Wireless Charger van Schaffenburg. Geavanceerde draadloze technologie zorgt voor snel en eenvoudig opladen zonder kabels. Inductiespoelen bieden stabiele draadloze oplaadprestaties voor Android (10W) en iPhone (7.5W). Slechts 2 uur nodig om iPhone 12/13 volledig op te laden. Stijlvol, praktisch en overal te gebruiken.

Ontdek een ware revolutie in het opladen van jouw apparaten met de innovatieve QiWi Wireless Charger! Zeg voorgoed vaarwel tegen de frustratie van in de knoop rakende kabels en onhandige loadpads. De tijd is aangebroken voor een slimmere, meer geavanceerde methode om jouw telefoon op te laden, en dat is precies wat de QiWi Wireless Charger biedt.

Dankzij onze vooruitstrevende draadloze oplaadtechnologie wordt het opladen van jouw telefoon een moeiteloze en snelle ervaring. Je hoeft niet langer te worstelen met verwarde kabels en onhandige oplaadpads die je bewegingsvrijheid beperken. In plaats daarvan verwelkom je een opgeruimd bureau en tafelblad, vrij van rommelige kabels.

De kern van deze innovatie is onze baanbrekende inductiespoeltechnologie, waardoor je jouw apparaten draadloos kunt opladen zonder gedoe met kabels of loadpads. Met een indrukwekkende oplaadafstand van maximaal vijf centimeter heeft de QiWi de capaciteit om oppervlakken met diktes tussen de 20 en 37 mm met gemak en veiligheid te doordringen.

Wat deze lader echt onderscheidt, is het unieke ontwerp van de printplaat (PCBA) en de spoelen. Dit garandeert niet alleen een stabiele en snelle draadloze oplaadervaring, maar ondersteunt ook een verscheidenheid aan apparaten, waaronder Android-apparaten met een 10W vermogen en iPhones met een 7.5W vermogen.

Wat betreft efficiëntie en energiebesparing staat de QiWi ook aan de top. Het apparaat verbruikt zeer weinig stroom in stand-by, en in slechts 2 uur tijd kun je een iPhone 12/13 volledig opladen – een opmerkelijke 36% sneller dan traditionele draadloze oplaadmethoden.

Of je nu onderweg bent, op kantoor werkt, thuis ontspant of in een restaurant geniet, de QiWi Wireless Charger biedt jou overal het gemak van snelle en draadloze oplaadpunten. Geef jouw ruimte een opgeruimde en stijlvolle uitstraling met dit toonaangevende product, en ervaar de toekomst van draadloos opladen vandaag nog!

Download handleiding Nederlands

Download instruction manual

Kenmerken:

QiWi Charger, Sensor Sjabloon, Houder, AC-Adapter, Bureausticker, 2 x Kabel Clips, handleiding inbegrepen.
Geschikt voor tafelbladdiktes tussen 20 mm en 37 mm.
Eenvoudig te installeren met de zelfklevende houder.
Inkomend vermogen: 24V1A.
Uitgangsvermogen: 10W.
Oplaadbereik: 20 – 50 mm.
Afmetingen: 120 x 120 x 15 mm.
Merk Schaffenburg
Art.nr. QIWI-WC-UD20-50

Specificaties

Merk kantoormeubelen

Schaffenburg