Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Wilt u een zit sta kruk kopen?

Bent u op zoek naar een zit sta kruk? Zoek dan niet verder, want bij Kaptino heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan zit sta krukken. De zit sta kruk is bedoeld als ondersteuning voor mensen die tijdens het werken het zitten en staan moeten afwisselen. Door een zit sta kruk te kopen voorziet u uzelf van een ondersteuning, zodat u eens in de zoveel tijd uw lichaam kunt ontlasten. Zo voorkomt u klachten in de toekomst.

Op onze site treft u een breed aanbod aan producten van hoge kwaliteit aan, tegen de scherpste prijzen. Indien gewenst kunt u de zit sta kruk gemonteerd laten leveren. Om al deze voordelen en meer bestelt u een zit sta kruk bij Kaptino!

Krukken / Zit-Sta Krukken

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 34 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 34 in totaal

  1. 1
  2. 2

Het gemak van een zit sta kruk

Een zit sta kruk kan uw lichaam ergonomische ondersteuning bieden. Bij sommige beroepen of op sommige werkplaatsen is er niet goed ruimte voor een stoel. Een zit sta kruk biedt dan de perfecte oplossing als u graag zo nu en dan wat ondersteuning behoeft voor uw comfort. Het biedt u de mogelijkheid om zitten en staan af te wisselen, waardoor u langer energiek blijft en uw werk beter kunt blijven uitvoeren. Bij Kaptino treft u een groot aanbod aan zit sta krukken aan, met diverse modellen. Weet u niet zeker welk model zit sta kruk het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust eens contact met ons op om u geheel vrijblijvend te laten adviseren. Kaptino beschikt over zeer veel ervaring en kennis en we kunnen u alle informatie over de zit sta kruk verstrekken die u nodig heeft.

Waarom een zit sta kruk bestellen bij Kaptino?

Een zit sta kruk bestellen bij Kaptino betekent een bestelling plaatsen bij een bedrijf dat al vele jaren ervaring heeft. Al sinds 1950 zijn we actief en sindsdien zijn we uitgegroeid tot een bekende naam. Vandaag de dag leveren we zit sta barkrukken en andere producten overal in Nederland. U betaalt daarvoor geen verzendkosten en krijgt tot maar liefst 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Op onze site treft u een breed aanbod aan producten van hoge kwaliteit aan, tegen de scherpste prijzen. Indien gewenst kunt u de zit sta kruk gemonteerd laten leveren. Om al deze voordelen en meer bestelt u een zit sta kruk bij Kaptino!

Eenvoudig een zit sta kruk online bestellen!

U kunt de zit sta kruk eenvoudig online bestellen via onze webshop. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons bellen op +31 (0)23 - 532 69 66, maar ook per e-mail of via het contactformulier bereiken.