Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Bent u op zoek naar een zadelstoel en/of zitbal?

Wilt u een nieuwe zadelstoel / zadelkruk aanschaffen? Voor uw werk is het van belang om de juiste zithouding te hebben. Vooral wanneer u veel uren op een dag achter het bureau op een bureaustoel zit, wilt u wel een fijne zitplek. Daarnaast is het cruciaal dat u voorkomt om op de langere termijn klachten te krijgen, bijvoorbeeld aan uw rug.

Voor een zadelstoel / zadelkruk bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten zadelstoelen, zodat u er altijd wel één vindt welke perfect aansluit op uw wensen en eisen.

Zadelstoel / Zitbal

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

De zadelstoelen van Kaptino

Kaptino is sinds 1950 een familiebedrijf en heeft hierdoor jarenlang ervaring. U kunt dus rekenen op het juiste advies, ook op het gebied van zadelstoelen. Naast zadelstoelen hebben we nog meer bureaustoelen in ons assortiment, daarbij kunt u denken aan ergonomische stoelen, kassastoelen, designstoelen, balstoelen en veel meer. Dit is geheel afhankelijk van uw situatie en waar u naar op zoek bent. Naast de vele bureaustoelen uit ons assortiment, kunt u bij ons terecht voor meer producten. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Kantoormeubels en kasregisters;
  • Archiefkasten;
  • Geldkisten;
  • Privé kluizen en meubelkluizen;
  • Kantoormachines.

Soorten zadelstoelen

Op het gebied van zadelstoelen is ontzettend veel keuze. Een voorbeeld hiervan is dat u kunt kiezen voor een zadelstoel met of zonder rugleuning. Daarnaast kunt u uw persoonlijke smaak uiten door een chromen of zwart onderstel te kiezen voor uw bureaustoel, maar ook voor de zitting kunt u afwegingen in materiaal maken. Op deze manier kunt u het perfect laten aansluiten bij uw huidige kantoor of werkruimte. Wilt u geen zadelstoel, maar bijvoorbeeld een balstoel? Ook dat is verkrijgbaar bij Kaptino! Door het gebruiken van een balstoel krijgt u een actievere houding tijdens werk. Een bal stimuleert namelijk om een actievere houding aan te nemen. Waar u ook naar op zoek bent, u bent bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie over zadelstoelen?

Wilt u meer informatie over zadelstoelen, balstoelen of een andere bureaustoel? Wij zijn u graag van dienst bij al uw vragen. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen door te mailen info@kaptino.nl. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)23 - 532 69 66. In onze webshop vindt u alle bureaustoelen, waardoor u vandaag nog een bureaustoel kunt bestellen. Voordat u het weet kunt u gebruikmaken van uw nieuwe bureaustoel!