Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Bekijk onze vloermatten voor bureaustoelen

Bureaustoelen kunnen onuitwisbare krassen achterlaten op uw vloer. Of het nu gaat om een houten, stenen of kunststof vloer, de krassen blijven zichtbaar. Bescherm uw harde of zachte vloer met onze vloermatten. Deze leveren wij in 2 verschillende maten en in 2 uitvoeringen, namelijk voor een harde of voor een zachte vloer.

Daarnaast zijn de matten zo gemaakt, zodat u makkelijk met uw bureaustoel kan bewegen. Er zijn twee maten verkrijgbaar: 90 x 120 cm of 120 x 150 cm. In onze showroom zijn de vloermatten te bezichtigen.

Vloermatten en Wielen

Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)

Ben beschadiging voor

Bureaustoelen kunnen onuitwisbare krassen achterlaten op uw vloer. Of het nu gaat om een houten, stenen of kunststof vloer, de krassen blijven zichtbaar. Met de vloermatten van Kaptino bent u de krassen voor. Wacht niet totdat uw vloer al beschadigd is, maar bestel direct een bureaustoel vloermat bij Kaptino. U plaatst de vloermat onder de bureaustoel. Hierdoor zal deze geen krassen achterlaten op uw vloer. Daarnaast zijn de matten zo gemaakt, zodat u makkelijk met uw bureaustoel kan bewegen. Er zijn twee maten verkrijgbaar: 90 x 120 cm of 120 x 150 cm. U kunt kiezen uit een vloermat bureaustoel voor een zachte of harde vloer. Twijfelt u over welke mat voor uw vloer bestemd is? Bij zachte vloeren kunt u denken aan tapijten. Onder harde vloeren vallen onder andere:

  • Parket;
  • Laminaat;
  • Plavuizen;

Kies voor Kaptino

Bij Kaptino bent u verzekerd van een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Ondanks dat de producten van Kaptino altijd van een hoge kwaliteit zijn, hebben ze een scherpe prijs. Daarnaast is de verzending in de meeste gevallen gratis. Wat Kaptino uniek maakt is dat het een fysieke winkel heeft met showroom. Wanneer u twijfelt over een product, kunt u vrijblijvend langskomen om het product te bekijken. Dat is de uitstekende service die Kaptino te bieden heeft. Bekijk direct het assortiment voor de scherp geprijsde kantoorartikelen van Kaptino!

Bestel nu

Bent u geïnteresseerd in vloermat bureaustoel? Kies dan direct het juiste type voor uw vloer in de gewenste maat. Twijfelt u over welk type bij uw vloer past? Of wilt u meer informatie over de kantoorartikelen van Kaptino? Neem geheel vrijblijvend contact op met de klantenservice van Kaptino. Dit kan op werkdagen telefonisch via +31 (0)23 - 532 69 66 en via de mail naar info@kaptino.nl. Kaptino, alles voor uw kantoor!