Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Ergohuman stoelen voor uiterst veel comfort

Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers tijdens hun kantoorwerk een gezonde en ergonomische houding hebben? Een goede bureaustoel die ondersteuning op de juiste plaatsen biedt, helpt daar ontzettend goed bij. Een Ergohuman® stoel is de perfecte oplossing voor een uiterst goede werkhouding en veel zitcomfort. Jarenlang een verkeerde werkhouding aannemen tijdens het zitten, kan iemand voor de rest van zijn leven tekenen. Daarom is een goede stoel erg belangrijk. Kaptino verkoopt Ergohuman stoelen in verschillende kleuren en designs. Bekijk het hele assortiment hieronder. Nergens vindt u meer Ergohuman bureaustoelen dan bij Kaptino Haarlem!

De Ergohuman® is voor 97% recyclebaar, heeft een Greenguard Indoor Quality Certification en voldoet aan EN 1335-2:2009 en EN1335-3:2009. Beschikbaar naar keuze in mesh, stof of leer met een gepolijst aluminium frame en voet. Een eco-vriendelijke stijlvolle bureaustoel die het hoogste en gebruiksvriendelijkste zitcomfort biedt.

Bekijk ook eens onze showroom in 3D.

> Ergohuman stoelen

Van hoog naar laag sorteren

   

29 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

29 artikel(en)

Over Ergohuman®

Ergohuman stoelen zijn de toekomst. Deze stoelen zijn ontworpen en gemaakt met algeheel comfort in gedachte. De Ergohuman stoelen zijn een perfecte samensmelting van kunst en wetenschap met flexibele zones die zorgen voor een constante ondersteuning van de rug en het lagere deel van de rug. De armleuningen zijn daarnaast naar alle richtingen instelbaar en de draaibare hoofdsteun biedt tevens volledige ondersteuning dankzij de stelbaarheid.

De Ergohuman stoel is speciaal ontworpen voor mensen die langere perioden comfortabel in een bureaustoel willen of moeten zitten. Last hebben van uw rug, nek of schouders na een lange werkdag zijn verleden tijd dankzij de Ergohuman stoelen. Het gebruik van deze ergonomische stoel is zeer handzaam en makkelijk, omdat de drie hoofdfuncties vanaf één punt bediend worden. Met één ingenieuze handle kunt u de zithoogte, de diepte van de zitting en het kantelen van de stoel bedienen. Deze zeer unieke Ergohuman stoelen maken absoluut het verschil, iedere werkdag weer.

De voordelen van Ergohuman stoelen

Ergohuman biedt diverse modellen bureaustoelen. Het zijn echter allen hightech bureaustoelen die u uiterst veel comfort bieden en u, ook na een lange werkdag, fit en prettig laten voelen. Deze stoelen zijn geheel af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en de beste zithouding voor u. Meer voordelen van onze Ergohuman stoelen zijn:

  • Zeer eenvoudige bediening met slechts één hendel
  • Wielen zijn geschikt voor zachte en harde vloeren
  • Ergonomische gevormde zitting
  • Flexibele lendesteun
  • Robuuste frameconstructie van aluminium
  • Verticaal en horizontaal verstelbare armleggers met een zachte opdek
  • zitting, rugleuning en hoofdsteun apart en veelvoudig verstelbaar
  • 5 jaar garantie
  • En meer

De Ergohuman stoelen zijn beschikbaar naar keuze in mesh, stof of leer met een gepolijst aluminium frame en voet. Dit is een eco-vriendelijke, stijlvolle bureaustoel die het hoogste en meest gebruiksvriendelijke zitcomfort biedt.

Meer zien?

Wilt u meer zien van onze Ergohuman stoelen? U kunt natuurlijk direct in de auto stappen en op bezoek komen in onze showroom te Haarlem, maar u kunt ook vanachter uw computer een kijkje nemen in de showroom. Bekijk hier onze online showroom en ga het hele pand door langs onze diverse soorten kantoorproducten. Wilt u ons advies om de juiste keuze te maken bij het kiezen van een bureaustoel? Laat het ons weten, dan helpen we u graag goed verder!

Kaptino is de onbetwiste Ergohuman specialist van Nederland !

Nergens vindt u meer Ergohuman bureaustoelen dan bij Kaptino Haarlem.

De toekomst is Ergohuman® – ontworpen en gemaakt met algeheel comfort in gedachte. De Ergohuman bureaustoel is een perfecte samensmelting van kunst en wetenschap met flexibele zones die zorgen voor een constante ondersteuning van de rug en het lagere deel van de rug. De stoel heeft naar alle richtingen instelbare armleuningen voor de juiste ondersteuning en een in hoogte instelbare en, draaibare hoofdsteun voor volledige ondersteuning. De Ergohuman® werd speciaal ontworpen voor diegene die voor langere perioden comfortabel in een bureaustoel moet/wil zitten. Esthetica, vormgeving en functie maakt het mogelijk om deze ergonomische stoel uit te voeren met een synchro lift mechanisme met een oneindige stop, een schuifzitting, pneumatische hoogte instelling, een systeem voor ondersteuning van de onderrug, in hoogte en hoek verstelbare armsteunen, alles bij elkaar een zeer unieke ergonomische bureaustoel. De drie meest gebruikte functies van deze stoel, de instelling van de zithoogte, de diepte van de zitting en het kantelen van de stoel kunnen worden bediend vanaf één punt nl. met een ingenieuze enkelvoudige handle.