Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Bureaustoelen

De comfortabele bureaustoelen van Kaptino

Op zoek naar een bureaustoel? Bij ons bent u aan het goede adres!

U kent de voorbeeld tekening vast wel. Het is het voorbeeld voor een optimale werk-en zithouding bij kantoorwerkzaamheden. Zeer voornaam voor uw fysieke gesteldheid op korte en lange termijn. U behoort immers een goed gevoel te hebben en te houden bij uw dagelijkse maatje aan het bureau, uw bureaustoel.

Het kiezen van een bureaustoel lijkt gemakkelijk, maar is toch complexer dan de meeste mensen denken. Het is een kwestie van de juiste stoel, met de juiste afmetingen en de juiste verstelmogelijkheden. De ideale stoel bestaat ook niet, puur omdat de mens niet geschikt is om langdurig te zitten. Beweeglijk zitten en veel afwisseling in werkzaamheden zijn daarbij van groot belang. De ene stoel nodigt dan ook meer uit om beweeglijk te zitten dan de andere.

De juiste bureaustoelen

Voor de juiste stoel, kunt u het beste een bezoek brengen aan onze showroom in Haarlem. Hier wordt U door deskundige medewerkers die alle mogelijkheden van onze stoelen aan den lijve laten ondervinden. U krijgt antwoord op de vraag; hoe voelt de stoel aan en hoe weet u of u de juiste zit-en werkhouding heeft? Laat u instrueren, want het is ons vak ervoor te zorgen dat u jarenlang comfortabel en fysiek verantwoord zittend kan doen.

Bureaustoelen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 381 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 381 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5