Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Beschikt u over wapens en wilt u deze graag veilig opbergen? Dat kan met deze wapenkast. U hoort namelijk uw wapens en munitie op te bergen in een wapenkluis. Dit bent u verplicht volgens de wapenwet. Op deze manier beschermt u uw wapens tegen misbruik en diefstal. Een wapenkast, ook wel wapenkluis genoemd, behoort voldoende inbraakwerend te zijn. Tevens moet de wapenkast aan de muur worden verankerd in de vloer of muur. De munitie voor de wapens dient apart opgeborgen te worden. De Protector Gunsafe beschikt daarom dan ook over een apart compartiment waar u dit kunt opbergen. Deze kan alleen met een aparte sleutel worden geopend. De wapenkluis biedt plek voor maximaal 5 geweren met een maximale lengte van 125 centimeter. Verzeker de veiligheid van uw wapens vandaag nog en bestel deze wapenkast nu bij Kaptino!

Loop ook eens door onze showroom in 3D.

Wapenkluizen

Van hoog naar laag sorteren

   

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

16 artikel(en)

De merken

Bij Kaptino kunt u rekenen op een degelijke kwaliteit. Dit is uiterst belangrijk als het gaat om veiligheid. Om de kwaliteit te waarborgen, biedt Kaptino alleen betrouwbare en kwalitatieve merken aan. Ieder merk heeft diverse wapenkluizen te bieden. Elke wapenkluis heeft zijn eigen specificaties en kenmerken. Alle wapenkluizen hebben een ding in gemeen: ze bergen uw wapen veilig op. Wanneer u een wapenkluis wilt kopen heeft u de keuze uit de volgende merken:

  • Juwel;
  • Salvus;
  • Technomax;
  • Gunsafe;
  • De Raat.

Achter slot en grendel

Een wapenkluis is essentieel wanneer u een wapen bezit. Wanneer het wapen niet gebruikt wordt, hoort het achter slot en grendel. Met de wapenkluizen van Kaptino is uw wapen goed beveiligd tegen inbrekers en onbevoegden. Bij Kaptino heeft u een ruime keuze uit diverse kluizen.

Wapenkluis kopen?

Wilt u een wapenkluis kopen? Bekijk het volledige assortiment in de online webshop van Kaptino. Twijfelt u nog over welk type wapenkluis het meest geschikt is voor uw thuis? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Kaptino. Door de jaren heen hebben zij veel ervaring opgedaan. Hierdoor zijn zij in staat om u goed te adviseren. Kaptino biedt altijd een veilige oplossing!