Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Bent u op zoek naar een afstort- kassakluis om contant geld op een veilige manier af te storten? Dan bent u bij Kaptino aan het juiste adres. Uw geld tegen inbraken of overvallen beschermen is van essentieel belang. Het geld op tijd afstorten speelt hierin een grote rol. Bij ons vindt u een ruim aanbod kassa- en afstortkluizen van diverse merken en afmetingen. Er zijn kassakluizen met een lade, gleuf, koker of klep. De kassakluizen zijn ingedeeld in weerstandklasse. Bekijk ons aanbod direct online of breng een bezoek aan ons filiaal in Haarlem.

Bekijk ook eens onze showroom in 3D.

Kassa- en afstortkluizen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 36 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 36 in totaal

  1. 1
  2. 2

In ons assortiment bieden wij kluizen die uw eigendommen beschermen tegen brand. De kluizen zijn zo ontworpen dat de temperatuur in de kluis een bepaalde tijd lager blijft dan de temperatuur waarbij papier verbrand (175°C). Voor papier is de lichtste brandwering DIN 4120. Deze dubbelwandige kluizen zijn opgevuld met brandwerend isolatiemateriaal. In ons assortiment vindt u deze kasten van het merk Nauta. Zij bieden 30 minuten bescherming van uw eigendommen tijdens brand. U heeft daarnaast nog meer keuzemogelijkheden. Kiest u liever voor een cilindercijferslot, dubbelbaardsleutelslot of elektronisch cijferslot? Ook uw voorkeur van afstorten kunt u in onze webshop aangeven. Wanneer u kiest voor “klep”, ziet u alle mogelijke varianten. Dit verkort het zoekproces, zodat u zich optimaal kan oriënteren op de afstortkluis die voldoet aan uw persoonlijke wensen. Een afstortkluis kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Bestel gemakkelijk en snel online

Bij Kaptino beschikken we over alles voor uw kantoor. Of u nu op zoek bent naar een afstortkluis, brandkast, bureaustoel of andere kantoormeubelen: u vindt het bij Kaptino. Heeft u uw ideale afstortkluis gevonden? Bestel gemakkelijk online en reken veilig af. Betaling vindt plaats per bank, creditcard of via iDeal. Nadat de bestelling geplaatst is, nemen wij contact met u op om een afspraak in de plannen betreft de levering van uw product. U ontvangt uw bestelling na 3 tot 5 werkdag thuis. Heeft u vragen over een product? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.