Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Eurosafes Salvus Bologna

Niemand hoopt het ooit nodig te hebben, maar gelukkig hebben veel mensen hun kostbaarheden verzekerd tegen diefstal of brand. Maar als het noodlot toch toeslaat blijkt de verzekering in veel gevallen niet het hele schadebedrag te dekken. Naast het verzekeren van waardevolle spullen en papieren is het dus ook raadzaam om deze goed te beveiligen.

Hoe goed u ook verzekerd bent, de verzekering kan nooit uw meest kostbare zaken, vertrouwelijke informatie of emotionele waarde vervangen wanneer het is gestolen of verbrand. Met de Salvus Bologna brand- en inbraakwerende kluizen beschermt u uw eigendommen optimaal tegen inbraak en brand. 

De Salvus Bologna kluizen worden met de meest geavanceerde technieken geproduceerd en zijn waar nodig gecertificeerd door het ECB-S (European Certification Boards - Security) in Duitsland. ECB-S is dé toonaangevende certificeringsinstantie voor brand- en inbraakwerende kluizen. Bij ECB-S gecertificeerde producten kunt u vertrouwen op een:

  • *  onafhankelijk geteste en gecertificeerde kluis of kast
  • *  gelijkblijvende en gecontroleerde hoge kwaliteit
  • *  optimale prijs/kwaliteitsverhouding
  • *  gegarandeerde acceptatie door verzekeraars
 

Met meer dan 50 jaar ervaring in de levering van kluizen kunt u rekenen op een deskundig advies en een professionele aanpak. Daarnaast zijn wij met onze Salvus kluizen in staat tot een projectmatige aanpak van uw veiligheidsvraagstuk en levering van maatwerk conform de door u gewenste specificaties.

Salvus Bologna

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)