Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Documentenkisten en documentenkoffers zijn ideaal voor het brandveilig opbergen van al uw belangrijke documenten, waardepapieren, dossiers, certificaten en nog veel meer. Daarnaast zijn onderstaande modellen naast brandwerend ook nog eens waterproof. Zo kunt u een duidelijke sortering aanbrengen in uw waardevolle documenten. Kaptino is dealer van MasterLock en Sentry Safe Documentenkisten-koffers. Uiteraard leveren wij deze tegen onze bekende scherpe prijzen!

Loop ook eens door onze showroom in 3D.

Documentenkisten-koffers

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Brandwerend documentenkist

Een brandwerende documentenkist is een veilige plek om bijvoorbeeld uw belangrijke documenten in te bewaren. Een brandwerende documentenkist of documentenkoffer van Kaptino is een handige, mobiele kist die uw documenten en andere waardevolle spullen beschermt. Tegen vuil, diefstal, vochtschade, maar ook tegen brand zijn uw waardevolle zaken beschermt. De handgreep aan de documentenkist maakt het een draagbaar kantoorartikel om uw waardevolle zaken eenvoudig te kunnen vervoeren. Gebruik de brandwerende documentenkist om uw waardezaken zoals paspoort, reservesleutels, polissen, akten en andere belangrijke spullen te beschermen tegen brand en tevens veilig op te bergen! Tevens kunt een kiezen voor welke mate van brandwerendheid u gaat. Brandwerende kluizen zorgen ervoor dat de temperatuur in de kast lager blijft, zodat data niet onmiddellijk vergaat. Dit is namelijk al het geval bij 50 °C. Deze kluizen beschermen daarnaast ook tegen stof, vocht en roetdeeltjes. Voor veilige en betrouwbare Documenten kluizen, Kaptino!

Geïnteresseerd in het kopen van Kaptino kisten?

Geïnteresseerd in één of meer van onze diensten? Bestel uw documentenkist of documentenkoffer gemakkelijk en snel online. Heeft u onze kluizen en brandkasten bekeken en een geschikt model gevonden? Plaats uw bestelling online. Betaling vindt plaats per bank, creditcard of via iDeal. Nadat de bestelling geplaatst is, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen betreffende levering van uw product. Wist u trouwens dat De Raat PT1 kluis als beste is getest door de Consumentenbond. Deze kluis was niet te kraken! Heeft u vragen over een product? Neem contact met ons op info@kaptino.nl of neem telefonisch contact op via 31 (0)23 - 532 69 66. wij staan u graag te woord.