Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

Wat is een ergonomische bureaustoel?

Een ergonomische bureaustoel is speciaal ontworpen naar het menselijke lichaam. Ergonomische bureaustoelen zijn volledig af te stellen naar uw anatomie. Bij het ontwerpen van een ergonomische bureaustoel wordt rekening gehouden met diverse zithoudingen en posturen. Daarom is het comfort en de ondersteuning van een ergonomische bureaustoel ongeëvenaard.

Waarom kiest u een ergonomische bureaustoel?

Uw anatomie is uniek en anders dat die van uw collega. Waarom zouden jullie stoelen dan identiek zijn? Voor uw eigen gezondheid is het belangrijk dat de stoel afgesteld is naar uw ideale zithouding. Een reguliere bureaustoel is vaak afgesteld naar een gemiddelde zithouding zodat iedereen erop kan zitten. Echter is comfortabel zitten voor een langere periode enkel een kwaliteit van de ergonomische bureaustoel. Lees hier hoe u de juiste bureaustoel voor u kiest.

Voordelen van een ergonomische bureaustoel

1. Risico op blessures minimaliseren - Doordat u op een stoel zit die is afgestemd op uw anatomie, hoeft uw lichaam zich niet in rare bochten te wringen om een comfortabele zithouding aan te nemen. Zo vindt u op natuurlijke wijze de ideale zithouding en kan uw lichaam in rust plaatsnemen op de ergonomische bureaustoel. Dit minimaliseert de kans op blessures.
2. De beste ondersteuning - Een ergonomische bureaustoel kan op verschillende manieren worden aangepast. Omdat u de neksteun, rugleuning, armsteuntjes en het zitvlak kunt verstellen geniet u van de beste ondersteuning.
3. Betere productiviteit - Onderzoek toont aan dat een correcte zithouding uw productiviteit verbetert. U kunt u focussen op wat er echt toe doet in plaats van vervelende rugklachten en pijntjes.
Bureaustoel Se7en Lx005

Ergonomische bureaustoelen van Kaptino

Kaptino heeft alles voor uw kantoor en is specialist in ergonomische bureaustoelen. Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier. Wees ook welkom in onze winkel te Haarlem voor passend advies.