Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Barcodescanner Sunlux XL-6500 A 1D Laserscanner USB – Serieel
Sunlux XL-6500
Sunlux XL-6500 2
Sunlux XL-6500 3
Sunlux XL-6500 4

Barcodescanner Sunlux XL-6500 A 1D Laserscanner USB – Serieel

Barcodescanner Sunlux XL-6500A

De barcodescanner Sunlux XL-6500A scant razendsnel al uw barcodes. De barcodescanner scant 100 keer per seconde, hierdoor scant hij snel de gevraagde barcode. De handscanner scant met alle gemak de belangrijkste barcodes. Dankzij de keyboard wedge is de barcodescanner plug-and-play aan te sluiten zonder externe voeding. Scant met alle gemak barcodes waaronder bijvoorbeeld UPC, EAN, ASCII en GS1 DataBar.

De barcodescanner wordt geleverd met een inzetstandaard en USB-kabel (ook te gebruiken op uw PC of laptop). Additioneel kan er een seriele kabel aangesloten worden voor de communicatie via een seriele poort. Dit is bijvoorbeeld van toepassing als u uw barcodescanner wilt aansluiten via een traditionele kassa.

Scan makkelijk en snel uw barcodes

Met een ongekende kwaliteit scant u razendsnel al uw streepjescodes. Door de agressieve scanprestaties is het zelfs mogelijk om beschadigde, lange ofwel vervaagde barcodes te scannen. De barcodescanner is via de USB aansluiting (keyboard-instellingen) direct te gebruiken door plug-and-play. Hierdoor hoeft u geen specifieke instellingen te doen en kunt u direct scannen.

Plug & Play installatie via USB

De scanner werkt eenvoudig met het plug-and-play principe. Dat wil zeggen dat de scanner direct werkbaar is na het inpluggen van de zender in de USB poort. De aangesloten hardware zal de USB-scanner herkennen als toetsenbord, hierdoor kunt u direct starten met het inscannen van uw barcodes. Het makkelijkste kunt u de barcodescanner testen op werking via kladblok.

Specificaties

Optie seriele kabel:

Ja, Nee, bedankt

Reviews

0 Beoordelingen

Beoordeling