Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

  • Sunlux XL-6500 Sunlux XL-6500
  • Sunlux XL-6500 2 Sunlux XL-6500 2
  • Sunlux XL-6500 3 Sunlux XL-6500 3
  • Sunlux XL-6500 4 Sunlux XL-6500 4

Barcodescanner Sunlux XL-6500 A 1D Laserscanner USB - Serieel

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,95

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,95

Productbeschrijving
Barcodescanner Sunlux XL-6500A


De barcodescanner Sunlux XL-6500A scant razendsnel al uw barcodes. De barcodescanner scant 100 keer per seconde, hierdoor scant hij snel de gevraagde barcode. De handscanner scant met alle gemak de belangrijkste barcodes. Dankzij de keyboard wedge is de barcodescanner plug-and-play aan te sluiten zonder externe voeding. Scant met alle gemak barcodes waaronder bijvoorbeeld UPC, EAN, ASCII en GS1 DataBar. 


De barcodescanner wordt geleverd met een inzetstandaard en USB-kabel (ook te gebruiken op uw PC of laptop). Additioneel kan er een seriele kabel aangesloten worden voor de communicatie via een seriele poort. Dit is bijvoorbeeld van toepassing als u uw barcodescanner wilt aansluiten via een traditionele kassa.


Scan makkelijk en snel uw barcodes


Met een ongekende kwaliteit scant u razendsnel al uw streepjescodes. Door de agressieve scanprestaties is het zelfs mogelijk om beschadigde, lange ofwel vervaagde barcodes te scannen. De barcodescanner is via de USB aansluiting (keyboard-instellingen) direct te gebruiken door plug-and-play. Hierdoor hoeft u geen specifieke instellingen te doen en kunt u direct scannen.


Plug & Play installatie via USB


De scanner werkt eenvoudig met het plug-and-play principe. Dat wil zeggen dat de scanner direct werkbaar is na het inpluggen van de zender in de USB poort. De aangesloten hardware zal de USB-scanner herkennen als toetsenbord, hierdoor kunt u direct starten met het inscannen van uw barcodes. Het makkelijkste kunt u de barcodescanner testen op werking via kladblok. 


Extra informatie

Gewicht (kg) Nee
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling