Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Casio is internationaal gezien een van de belangrijkste fabrikanten van elektronische consumptiegoederen. Volgens het principe "creativiteit en engagement" houdt de onderneming zich al sinds de oprichting in 1957 bezig met de ontwikkeling van producten die zich onderscheiden door de modernste technologie en een innovatieve ontwerptaal. 

Tegenwoordig omvat het wereldwijde Casio productassortiment: horloges, digitale camera's, elektronische woordenboeken, rekenmachines, muziekinstrumenten, projectoren, kassasystemen en handterminals. 
Kassasystemen van Casio zijn ontworpen voor integratie in horeca, bakkerijen en kleine retail. Het bedrijf biedt ook maatwerk oplossingen voor kapperszaken, cafetaria’s en broodjeszaken. De zeer eenvoudig af te lezen displays, robuuste toetsenborden en de mogelijkheden voor stil afdrukken vormen de basis voor ergonomische bediening. De kasregisters kunnen snel worden geplaatst en bediend, waardoor werken met een Casio kasregister echt aangenaam wordt, ook voor het personeel.

Kaptino verkoopt al velen jaren kassa's van Casio. Interesse in een nieuwe kassa van Casio ? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in haarlem. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw nieuwe kassa.

Casio Kasregisters

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

De Casio collectie

Wanneer u een Casio kassa bij Kaptino wilt kopen, heeft u een keuze uit verschillende modellen. Momenteel vindt u in ons assortiment:

  • Casio SE-S100S
  • Casio SE-S100M
  • Casio SE-G1
  • Casio SE-S3000MB Multi-Line
  • Casio SE-C3500MB Multi-Line
  • Casio SE-S400MB Multi-Line
  • Casio SE-C450MB Multi-Line

De Casio SE-G1 is een opvolger van de Casio 140 CR. Een groot voordeel aan dit nieuwe kassasysteem is de thermische printer. Deze uitvoering is in onze webshop beschikbaar in de kleuren zwart, wit, roze, rood en blauw. Bent u op zoek naar een groter kassasysteem voor uw onderneming? Wellicht is de Casio SE-C3500MB Multi iets voor u. Deze stijlvolle kassa met modern design, is erg functioneel. Het biedt de mogelijkheid om in te boeken met behulp van een scanner, wat mogelijke fouten voorkomt tijdens het handmatig invoeren. Tevens is de kassa voorzien van een snelle en stille thermische printer en rekenmachinefunctie. Wilt u nog meer weten over ons Casio assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u alles wat u wilt weten over dit topmerk.