Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Prijs

tot

Afmetingen

Merk

Bureau normering

Hoogteverstelling

Elektrisch Verstelbaar

De HOLA is onze nieuwste serie elektrische zit/sta bureaus!

Ideaal voor een flexwerkplek, maar ook perfect voor een gezonde werkomgeving waarin je staan en zittend werken af wilt wisselen. Door middel van 2 motoren beweegt het werkblad zich nagenoeg geruisloos op en neer en de afgeronde voet is niet alleen stabiel, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. Een aanwinst voor ieder modern kantoor!
 
HOLA bureaus worden standaard geleverd met een memory display. Hiermee verstel je niet alleen de hoogte van je bureau, maar kun je tevens de huidige hoogte aflezen en drie standen opslaan. Perfect als een bureau regelmatig door dezelfde persoon/personen wordt gebruikt.
 
De elektrische verstelbare HOLA bureaus zijn leverbaar met een aluminium kleurig frame en u hebt de keuze uit liefst acht standaard bladkleuren: beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs midden eiken, natuur eiken, wildperen en wit.
Leverbaar in de afmetingen: 120x80 cm, 140x80 cm, 160x80 cm en 180x80 cm.
De voordelen van elektrisch verstelbare zit/sta-bureaus

Het positieve effect van elektrisch verstelbare zit/sta-bureaus is tweeledig. Allereerst zorgt het ervoor dat je een bureau precies op de gewenste hoogte kan plaatsen, waardoor je een optimale werkhouding kan aannemen. Ideaal dus als een bureau door meerdere personen gebruikt dient te worden. Maar ook bij individuele werkplekken biedt een zit/sta-bureau een groot voordeel: de gebruiker kan namelijk afwisselend zittend en staand het werk uitvoeren.

Sta stil bij je manier van werken

En die afwisseling is belangrijk: langdurig staan kan immers net als langdurig zitten leiden tot een verminderde doorbloeding of rugklachten en wordt afgeraden bij kwetsbare groepen. Juist door iedere 30 tot 60 minuten van houding te veranderen bevorder je de bloedsomloop en spreek je verschillende spiergroepen aan, waardoor klachten worden voorkomen.