Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Wilt u een kassastoel of loketstoel kopen?

Werknemers die achter de kassa zitten moeten dit vaak voor een langere tijd per dag doen. Het is daarom erg belangrijk voor hen dat zij comfortabel kunnen zitten op een kassastoel. Kaptino heeft een breed assortiment aan kassastoelen die dusdanig zijn ontworpen dat uw kassamedewerkers voor een langere tijd kunnen blijven zitten. Hierdoor zullen zij hun werkzaamheden beter kunnen verrichten.

Onze kassastoelen zijn van ons eigen label Huislijn en voldoen natuurlijk aan de hoogste kwaliteitseisen. Bent u op zoek naar een groter aantal kassastoelen? Neem dan contact met ons op en wij kunnen u een passend aanbod doen.

> Kassastoelen Loketstoel

Van hoog naar laag sorteren

   

18 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

18 artikel(en)

Advies over kassastoelen

Bent u op zoek naar een kassastoel maar weet u niet welke het meest geschikt voor u is? Wij voorzien u dan graag van advies. Het kiezen van de juiste stoel is namelijk toch net wat moeilijker dan het op het eerste gezicht misschien lijkt. Er moet namelijk onder meer rekening gehouden worden met de juiste afmetingen en de juiste verstelmogelijkheden. Kaptino helpt u hier graag bij en verzekert u dat u de juiste stoel selecteert voor een optimale zithouding. Voor het kiezen van de meest geschikte stoel kunt u het beste langskomen bij onze showroom in Haarlem. Zij kunnen uw wensen opnemen en met u de verschillende mogelijkheden die we te bieden hebben langsgaan, zodat uw werknemers fysiek verantwoord kunnen zitten.

Over Kaptino

Kaptino is een familiebedrijf dat is opgericht in 1950 in Amsterdam. Ons bedrijf begon destijds met de verkoop van schrijf-tel en rekenmachines en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste schrijfmachineleverancier van Nederland. In 1964 werd een tweede filiaal geopend in Haarlem, op de locatie waar wij nu nog steeds gevestigd zijn. Inmiddels hebben we ons assortiment flink uitgebreid met diverse producten, waaronder brandkasten, kantoormeubelen en kasregisters. Wij bieden nog altijd het grootste assortiment aan in deze producten, tegen de scherpste prijzen. Tevens bieden wij gratis verzending en monteren wij de stoel voor u vooraf. Kaptino heeft inmiddels jarenlange ervaring in kassastoelen en we zouden u graag van harte welkom heten in onze showroom. U kunt hier onze showroom ook in 3D bekijken.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot het kopen van een kassastoel? Bel ons dan op 023-5326966 , of neem contact met ons op door een e-mail te sturen. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de Zijlweg 53, 2013 DC in Haarlem. Onze showroom is maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Als u op zoek bent naar een grotere hoeveelheid kassastoelen kunnen wij vrijblijvend een offerte voor op opstellen. Wij zullen u een gepast aanbod doen tegen zeer gunstige voorwaarden!