Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

24 uurs bureaustoel kopen bij Kaptino

Wilt u een 24 uurs bureaustoel kopen? Dan bent u bij Kaptino aan het juiste adres. Wat zijn 24 uurs bureaustoelen? Dit zijn bureaustoelen die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar in gebruik zijn. Het is dus van belang dat deze 24 uurs bureaustoel bijzonder comfortabel en duurzaam is.

De 24 uurs bureaustoel worden in het algemeen gebruik genomen door personen met wisselende diensten. Bijvoorbeeld mensen in ploegendienst van bijvoorbeeld meldkamers (112), meldkamers van beveiligingsbedrijven, controlekamers van olie/chemie en procesindustrie, portierswerkplekken en observatie- en bewakingswerkplekken.

Als u een 24 uurs bureaustoel koopt bij Kaptino krijgt u 2 jaar garantie wanneer u de 24 uurs bureaustoel 24/7 gebruikt en 5 jaar in het geval van normaal gebruik.

> 24 uurs bureaustoel

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

Een 24 uurs bureaustoel van Kaptino

Voor het kopen van een 24 uurs bureaustoel gaat u naar Kaptino. Onze 24 uurs bureaustoelen zijn van de hoogste kwaliteit. Voor sommige beroepen is het belangrijk dat er stoelen worden gebruikt die duurzaam zijn en zeer veel zitcomfort bieden. Een 24 uurs bureaustoel is dan wel zo wenselijk. Een 24 uurs bureaustoel van Kaptino heeft ergonomisch gevormde zit en rug kussend en is voorzien van een oppompbare lendesteun. Ook kunt u diverse aspecten van de stoel verstellen, zoals de Tip-Up armleuningen, de zitting en de zitdiepte, en de hoofdsteun. Verder is een kantelmechaniek met gewichtsregeling ingebouwd in de 24 uurs bureaustoel. .

Waarom een 24 uurs bureaustoel van Kaptino?

Een 24 uurs bureaustoel bestellen bij Kaptino brengt allerlei voordelen met zich mee. Kaptino is daarom dé winkel om uw 24 uurs bureaustoel te bestellen. Onder de voordelen die u geniet bij Kaptino vallen onder meer:

  • Wij bestaan al sinds 1950 en hebben dus zeer veel ervaring;
  • Levering door heel Nederland;
  • U krijgt 14 dagen zichttermijn als u bij ons bestelt;
  • Keuze uit een ruim assortiment;
  • Geen verzendkosten;
  • Wij garanderen een snelle levering, met een levering binnen 3 tot 5 werkdagen;
  • De 24 uurs bureaustoel kan gemonteerd geleverd worden;
  • U bent bij ons verzekerd van lage prijzen.

Bestel een 24 uurs bureaustoel!

Op zoek naar een 24 uurs bureaustoel? Bestel deze dan bij Kaptino. Als u 24 uurs bureaustoelen in bulk wilt kopen kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan een passende offerte voor u opstellen tegen gunstige voorwaarden. Voor meer informatie over de 24 uurs bureaustoel kunt u verder gerust contact opnemen door ons te bellen via +31 (0)23 - 532 69 66, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen.