Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Comfortabele werkstoelen te koop bij Kaptino

Bent u op zoek naar comfortabele werkstoelen voor bij u thuis of in uw bedrijfspand? Kaptino heeft een zeer groot assortiment werkstoelen in alle verschillende prijsklassen. Met een werkstoel van Kapino kunnen uw werknemers langdurig en in een goede werkhouding zitten op een kwalitatief goede werkstoel.

Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal werkstoelen, met onder meer werkstoelen van Beta, Ergohuman, Markant, Mexl, Multica, Prosedia en SitLife. Tevens hebben we een eigen huislijn krukken, krukjes, stahulpen, loketstoelen en kassastoelen. Bij ons weet u zeker dat u vindt wat u zoekt.

Kaptino heeft namelijk een zeer groot assortiment werkstoelen in alle prijsklassen.

Werkstoelen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 33 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 33 in totaal

  1. 1
  2. 2

Gratis levering en montage

Indien u kiest voor werkstoelen van onze huislijn geniet u van diverse voordelen. De huislijn werkstoelen die u bij ons bestelt worden gratis bij u thuis of bij uw bedrijfspand afgeleverd. Daarbij verzekeren we u van een snelle levering. Daarnaast worden deze werkstoelen ook vooraf door ons gemonteerd. Dat betekent dat u direct na de levering al gebruik kunt maken van de werkstoelen, iets wat u een hoop tijd bespaard. Verder geniet u van 5 jaar garantie op de werkstoelen. U kunt bij ons op 4 verschillende wijzen betalen. Betaling kan via uw eigen bank met iDeal, met een creditcard, via vooruitbetaling en via pin in het geval u de werkstoelen zelf komt afhalen.

Wij zijn dealer van: Beta, Ergohuman, Markant, Mexl, Prosedia, SitLife, van Raalte

Ook hebben wij een eigen huislijn krukken, krukjes, stahulpen, loketstoelen en kassastoelen.


Voordelen van onze huislijn zijn:
  • Geen verzendkosten!
  • Worden gemonteerd geleverd!
  • Snelle levering!
  • 5 jaar Garantie!

 

Ook is het mogelijk in onze showroom de werkstoelen te bekijken en een uitgebreide proefzit te doen.

Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de juiste stoel voor u.

\

De beste werkstoelen voor uw bedrijf

Een werkstoel is een stoel die ontworpen is voor een bepaald beroep. Voor veel werkzaamheden moeten werknemers tegenwoordig de hele dag achter een bureau of iets dergelijks zitten. Een comfortabele werkstoel kan ervoor zorgen dat uw werknemers hun werkzaamheden beter kunnen verrichten doordat zij prettiger zitten. Een goede werkstoel heeft daarom verschillende voordelen. Werkzaamheden worden beter uitgevoerd, het is beter voor de mentale toestand van uw werknemers als zij comfortabeler zitten en het is fysiek verantwoorder voor hen. Hoe weet u echter welke werkstoel het meest geschikt is voor uw werk? Bij Kaptino helpen we u graag verder door u hierover te adviseren. Zo kunt u uiteindelijk de werkstoel kiezen met de meest geschikte afmetingen en verstelmogelijkheden voor uw werk. Voor advies kunt u het beste langs komen in onze showroom in Haarlem. Onze deskundige werknemers kunnen dan naar uw behoeftes vragen en u van het beste advies voorzien.

Bezoek onze showroom!

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 023-5326966 , of ons een e-mail sturen. Wij heten u ook graag welkom in onze showroom. Deze is gevestigd aan de Zijlweg 53, 2013 DC in Haarlem. We zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wilt u een grote hoeveelheid werkstoelen in een keer bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen een offerte voor u opstellen met een gepast aanbod tegen gunstige voorwaarden.