Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Waar tot paar decennia jaren terug spullen van waarde vrijwel uitsluitend uit papier bestonden, wordt steeds meer kennis digitaal opgeslagen. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat dit veel minder ruimte in beslag neemt. Bent u op zoek naar betrouwbare datakluis te kopen? Bij Kaptino heeft u een ruime keuze aan goed beveiligde kluizen. Kaptino is een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat. Het biedt alles wat u nodig heeft. Wilt u uw documenten veilig opbergen, gebruik dan de datakluizen van Kaptino.

> Datakluizen

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Veiligheid van Kaptino datakluizen

Van alle kluizen zullen die voor data aan de strengste normen voldoen als het op beveiliging tegen brand aan komt. Datakluizen kunnen ten opzichte van kluizen voor documenten echter wel een heel stuk kleiner zijn. Het grote voordeel van data dragers is immers dat er veel meer informatie opgeslagen kan worden met een veel kleiner volume. Omdat papier chemische reacties ondergaat vanaf 195 graad Celsius, zullen documentkluizen getest worden conform EN 1047-1 waarbij de binnen temperatuur niet boven de 170 graad Celsius uit mag komen. Hoe langer de kluis in staat is om dit vol te houden, hoe beter de beschermingsgraad is. Datakluizen worden volgens deze zelfde norm getest maar daarbij mag de binnen temperatuur niet boven de 50 graden Celsius uitkomen. Dit komt omdat datadragers voor een groot deel van plastic gemaakt zijn en sommige soorten plastic al bij zoveel als 65 graad Celsius dusdanig gaan vervormen of smelten dat zij niet meet uitgelezen kunnen worden en de data daarmee verloren gaat. Met de Data kluizen van Kaptino kiest u niet alleen voor garantie en prijs, maar ook voor kwaliteit en veiligheid.

Geïnteresseerd in het kopen van een data kluis?

Geïnteresseerd in één of meer van onze diensten? Bestel uw data kluis gemakkelijk en snel online. Heeft u onze kluizen en brandkasten bekeken en een geschikt model gevonden? Plaats uw bestelling online. Betaling vindt plaats per bank, creditcard of via iDeal. Nadat de bestelling geplaatst is, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen betreffende levering van uw product. Wist u trouwens dat De Raat PT1 kluis als beste is getest door de Consumentenbond. Deze kluis was niet te kraken! Heeft u vragen over een product? Neem contact met ons op info@kaptino.nl of neem telefonisch contact op via 31 (0)23 - 532 69 66. wij staan u graag te woord.