Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

RDW kluizen

Kaptino heeft een assortiment goedgekeurde kluizen die voldoen aan de eisen van RDW. Hier kunt u deze eisen nalezen. Voor het bewaren van de blanco kentekenbewijzen deel II moet u een door de RDW goedgekeurde kluis hebben. Deze kluis moet aan de volgende eisen voldoen:

  • De kluis moet geschikt zijn voor opslag van de blanco kentekenbewijzen deel II (A4-formaat) en minimaal voldoen aan de Europese norm EN 14 450 Securitylevel 1, die staan in het boekje ‘Veiligheid verzekerd’ van de Vereniging Geld- en Waardeberging (VGW) en de website geldenwaardeberging.nl van VGW.

Bekijk als onze RDW kluizen direct online en laat u verrassen.

> RDW Kluizen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 44 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 30 van 44 in totaal

  1. 1
  2. 2

Ons assortiment goedgekeurde RDW kluizen

Wilt u uw documenten of geld goed en veilig opbergen? Dan bent u bij Kaptino aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment kluizen en brandkasten die door de RDW zijn goedgekeurd en aan alle veiligheidseisen voldoen. Een bekend merk die wij in onze collectie opgenomen hebben is De Raat. Het is Europa’s grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Ook kluizen van Salvus ontbreken niet in ons assortiment. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de veilige opslag van waardevolle zaken en documenten. Met een kluis uit deze serie worden uw bezittingen optimaal tegen brand en diefstal beschermd.

Waar let u op bij het kopen van een kluis

Voordat u uw zoektocht naar de perfecte kluis start, is het van belang de volgende vragen te stellen:

  • Wat wilt u opbergen?
  • Waartegen wilt u beveiligen?
  • Waar komt de kluis te staan?
  • Wat voor type slot wilt u?

Een veilige kluis kopen?

Heeft u een kluis gevonden in ons assortiment die aan uw wensen voldoet? Plaats uw bestelling vandaag nog online. Al onze RDW kluizen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn bovendien scherp geprijsd. Bij Kaptino kunt u betalen per bank, creditcard of via iDeal. Nadat de bestelling geplaatst is, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen betreffende de levering van uw product. Heeft u een vraag over één van onze kluizen? Neem dan gerust contact met ons op.