Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Al die papieren op uw kantoor, overal mappen in verschillende kasten. Bent u er ook klaar mee op uw dag te beginnen met chaos en is het tijd voor orde? De archiefkasten van Kaptino bieden bescherming tegen inbraak van al uw waardevolle papieren eigendommen en door de dubbelwandige constructie bezitten de meeste archiefkasten brandwerende eigenschappen volgens DIN 4102. Kaptino is dealer van De Raat, Nauta en van Raalte braak- en brandwerende archiefkasten en levert deze tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk het ruime assortiment archiefkasten van Kaptino.

> Archiefkasten

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)

Archiefkisten voor al uw documenten

en archiefkast is een stuk kantoormeubilair dat meestal gebruikt wordt om papieren documenten op te slaan in mappen. Zoals ordners en/of hangmappen. Ons bedrijf begon ooit met de verkoop van schrijf-, tel- en rekenmachines en groeide in korte tijd uit tot een van de grootste schrijfmachineleveranciers van Nederland. In de loop der jaren werd ook het assortiment steeds breder. Bekijk ons ruime archiefkasten online!

Geïnteresseerd in archiefkasten van Kaptino?

Geïnteresseerd in één of meer van onze diensten? Bestel uw Archiefkast gemakkelijk en snel online. Heeft u onze kluizen en brandkasten bekeken en een geschikt model gevonden? Plaats uw bestelling online. Betaling vindt plaats per bank, creditcard of via iDeal. Nadat de bestelling geplaatst is, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen betreffende levering van uw product. Wist u trouwens dat De Raat PT1 kluis als beste is getest door de Consumentenbond. Deze kluis was niet te kraken! Heeft u vragen over een product? Neem contact met ons op info@kaptino.nl of neem telefonisch contact op via 31 (0)23 - 532 69 66. wij staan u graag te woord.