Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Winkel sinds 1950

Afhalen of bezorgen

Thuiswinkel keurmerk

1000+ producten in voorraad

Kaptino is Uw dealer voor Technomax en SMP Inbouw- en vloerkluizen. Bieden een hoge protectie tegen braak mits goed ingebouwd! De kluizen zijn robuust en gebruiksvriendelijk. Wanneer u een inbouwkluis wilt kopen kunt u kiezen uit diverse maten. Daarnaast kunt u zelf bepalen welk type slot u wilt. Zo kunt u kiezen uit de volgende sloten:

  • Elektronisch cijferslot;
  • Dubbelbaardsleutelslot;
  • Puntcijferslot;

Twijfelt u over welk type slot voor uw situatie het beste is? Neem vrijblijvend contact op met de medewerkers van Kaptino.

Inbouw- en vloerkluizen

Van hoog naar laag sorteren

   

21 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

21 artikel(en)

Ben inbrekers een stap voor

Inbraak is aan de orde van de dag. Inbrekers bedenken steeds ingenieuzere manier om bij uw huis of kantoor in te breken. Zorg dat u de inbrekers een stap voor bent door een goede beveiliging van uw eigendommen. Met de inbouwkluis van Kaptino maken inbrekers geen schijn van kans. De inbouwkluizen van Kaptino zijn van het merk Technomax. Kaptino heeft al jarenlang goede ervaringen met dit merk. De kluizen zijn robuust en gebruiksvriendelijk. Wanneer u een inbouwkluis wilt kopen kunt u kiezen uit diverse maten. Daarnaast kunt u zelf bepalen welk type slot u wilt. Zo kunt u kiezen uit de volgende sloten:

  • Elektronisch cijferslot;
  • Dubbelbaardsleutelslot;
  • Puntcijferslot;
Twijfelt u over welk type slot voor uw situatie het beste is? Neem vrijblijvend contact op met de medewerkers van Kaptino. Zij geven u altijd een objectief advies. Dat is de uitstekende service van Kaptino!

Kwaliteitseisen

De Technomax Gold inbouwkluizen hebben een EN 14 450 Security Level 2 certificering. Met deze kluizen zijn uw persoonlijke eigendommen goed beveiligd.

Inbouwkluis kopen?

Wilt u een inbouwkluis kopen bij Kaptino? Bekijk de online webshop van Kaptino en maak een keuze uit het ruime assortiment. Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste inbouwkluis? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Kaptino. U kunt zowel via de e-mail als telefonisch contact opnemen. Bij Kaptino is uw veiligheid onze zorg!