Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Keurmerk
Thuiswinkel keurmerk
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Over Kaptino en Nauta

Kaptino is dealer van Nauta kluizen en dat al vanaf het aller eerste begin. U vind dan ook in onze showroom in Haarlem een representatief aanbod van alle door Nauta geleverde kluizen. Natuurlijk staan wij u met raad en daad bij met het maken van de juiste keuze van uw kluis. Wij staan samen met Nauta garant voor kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid ... en dat al meer dan 50 jaar !

Brand- en inbraakwerende kluizen

Onze kluizen vormen vaak de laatste verdediging wanneer alle andere beveiligingsmaatregelen hebben gefaald brand of inbraak tegen te houden. Ons assortiment bestaat dan ook uit bekende en exclusieve merken zoals Juwel, Salvus, Sentry en Sistec. Onze kluizen worden in moderne (Europese) fabrieken geproduceerd en zijn grotendeels door het ECB-S (European Certification Boards - Security) gecertificeerd. Een garantie voor veiligheid en kwaliteit. Op basis van meer dan 50 jaar ervaring kunt u rekenen op een deskundig advies, een uitstekende klantenservice en natuurlijk een kluis die doet wat hij moet doen: beschermen tegen brand en/of inbraak. Wij zijn gewend om oplossingen te bedenken voor situaties waarin een standaardproduct niet voldoet. Door een projectmatige aanpak en eigen productontwikkeling zijn wij altijd in staat de beste oplossing te bieden conform de door u gewenste specificaties.

Veiligheid is meer dan...

Veiligheid is méér dan een woord of een product. Het is een gevoel. Het raakt uw en ons leven elke dag opnieuw. We leveren daarom kwalitatief hoogwaardige kluizen. Maar daar houdt het bij ons niet op. Wij willen onze kennis en ervaring, gecombineerd met onze persoonlijke service, gebruiken om uw gevoel van veiligheid te versterken. Daarom kunt u altijd rekenen op onderstaande Nauta voordelen.

Advies en ondersteuning

Onze binnen- en buitendienst staan graag voor u klaar om u of uw klant zorgvuldig te adviseren. Daarnaast begeleiden ze persoonlijk het complete verkooptraject inclusief plaatsing en verankering.

Onafhankelijk getest en gecertificeerd

Geld, belangrijke documenten en kostbaarheden met een hoge financiële of emotionele (en dus onvervangbare) waarde wilt u veilig opbergen. Een Europees gecertifceerde kluis biedt u de vereiste bescherming en daarmee de gewenste zekerheid. Daarom is een groot deel van ons assortiment getest en gecertificeerd door ECB-S, dé toonaangevende Europese certificeringsinstantie voor brand- en inbraakwerende kluizen. Op pagina 4 en 5 leest u meer over certificering en ECB-S.

Service en reparatie

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over een eigen technische dienst. Bij een onverhoopte storing kunt u direct online een servicebezoek aanvragen. Indien een storing voor 17:00 uur wordt gemeld, wordt dezelfde werkdag nog contact met u of uw klant opgenomen. Ook voor onderhoud aan kluizen kunt u bij ons terecht. Servicewerkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen medewerkers. Reparaties worden, zelfs op locatie, snel, vakkundig en discreet uitgevoerd.

Wij bieden ook de mogelijkheid om nieuwe of reeds gekochte kluizen aan te passen aan persoonlijke gebruikerswensen zoals het plaatsen van vervangende of extra sloten, andere interieurs tot zelfs compleet maatwerk.

Transport en logistiek

Levering en eventuele plaatsing of verankering van kluizen vraagt om een vakkundige benadering. Wij maken het u en uw klanten graag gemakkelijk. Daarom kunt u, naast standaardlevering, kiezen uit diverse afleveropties zoals plaatsing, verankering en zelfs discrete verpakking van de kluis.