Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Waarom het verstandig is om contant geld in een kluis te bewaren

Waarom het verstandig is om contant geld in een kluis te bewaren

Veiligheid boven alles

Contant geld in huis bewaren kan een risico vormen. Inbrekers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot het geld en het is niet verzekerd tegen diefstal. Een kluis biedt daarom de perfecte oplossing om contant geld veilig op te bergen. Kaptino biedt verschillende soorten kluizen aan die zijn gemaakt van stevig materiaal en beschikken over een slot dat niet gemakkelijk te kraken is. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw geld veilig is opgeborgen.

Bescherming tegen brand en water

Een andere reden om contant geld in een kluis te bewaren, is bescherming tegen brand en water. Een ongeluk zit in een klein hoekje en brand of water kunnen ervoor zorgen dat uw geld verloren gaat. Een geldkluis van Kaptino is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen en water. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw geld veilig is, zelfs in geval van een brand of overstroming.

Gemakkelijk te gebruiken

Een kluis van Kaptino is niet alleen veilig en robuust, maar ook gemakkelijk te gebruiken. Met de juiste sleutel of code heeft u snel toegang tot uw geld. Kaptino biedt verschillende soorten kluizen aan die variëren in grootte en functies, zodat u kunt kiezen welke kluis het beste bij uw behoeften past.